Uzupelnianie profilu

Kwestie techniczne i nie tylko...
Awatar użytkownika
micro
Posty: 466
Rejestracja: 30 grudnia 2015, 17:23
Reputation: 35
Lokalizacja: Poznań
Latam: Tylko Swobodnie
Doświadczenie: Świeżak po Kursie
Kontaktowanie:

Uzupelnianie profilu

Postautor: micro » 31 grudnia 2015, 15:42

Zbyszek, uzupełnij profil, pliss :) .
Roman Michalak

Awatar użytkownika
Zbyszek Gotkiewicz
Posty: 4084
Rejestracja: 24 grudnia 2015, 10:54
Reputation: 565
Lokalizacja: góral świętokrzyski
Doświadczenie: Instruktor
Kontaktowanie:

Re: Zaplątanie linek rzędu A w monopod z kamerą podczas startu

Postautor: Zbyszek Gotkiewicz » 31 grudnia 2015, 16:20

micro pisze:Zbyszek, uzupełnij profil, pliss :) .


Chętnie. A co i jak mam zrobić? Bo w sprawach oprogramowania to jestem użytkownikiem specjalnej troski :(

Zbyszek Gotkiewicz
Zbyszek Gotkiewicz

Awatar użytkownika
uriuk
Site Admin
Posty: 1853
Rejestracja: 24 grudnia 2015, 09:35
Reputation: 245
Lokalizacja: Wrocław
Latam: Swobodnie i z Napędem
Doświadczenie: Instruktor
Kontaktowanie:

Re: Zaplątanie linek rzędu A w monopod z kamerą podczas startu

Postautor: uriuk » 31 grudnia 2015, 16:38

micro pisze:Zbyszek, uzupełnij profil, pliss :) .


Pierwszych dwudziestu uzytkownikow forum logowalo sie jeszcze na innych zasadach i zadnego profilu wtedy nie bylo. I po tym mozna ich poznac ;)


u

Awatar użytkownika
Zbyszek Gotkiewicz
Posty: 4084
Rejestracja: 24 grudnia 2015, 10:54
Reputation: 565
Lokalizacja: góral świętokrzyski
Doświadczenie: Instruktor
Kontaktowanie:

Re: Zaplątanie linek rzędu A w monopod z kamerą podczas startu

Postautor: Zbyszek Gotkiewicz » 31 grudnia 2015, 16:43

Próbowałem. I tak z poziomu telefonu nie mogę dać zdjęcia odparowuje rozmiarów :(
Zbyszek Gotkiewicz

Awatar użytkownika
uriuk
Site Admin
Posty: 1853
Rejestracja: 24 grudnia 2015, 09:35
Reputation: 245
Lokalizacja: Wrocław
Latam: Swobodnie i z Napędem
Doświadczenie: Instruktor
Kontaktowanie:

Re: Zaplątanie linek rzędu A w monopod z kamerą podczas startu

Postautor: uriuk » 31 grudnia 2015, 16:47

Zbyszek Gotkiewicz pisze:Próbowałem. I tak z poziomu telefonu nie mogę dać zdjęcia odparowuje rozmiarów :(



Ja chyba zrobilem ci jakies zdjecie, wiec powinienem gdzies miec. Tylko musze wykadrowac na trzezwo, bo tam w tle kilka mopow bylo ;)


u

Awatar użytkownika
Zbyszek Gotkiewicz
Posty: 4084
Rejestracja: 24 grudnia 2015, 10:54
Reputation: 565
Lokalizacja: góral świętokrzyski
Doświadczenie: Instruktor
Kontaktowanie:

Re: Zaplątanie linek rzędu A w monopod z kamerą podczas startu

Postautor: Zbyszek Gotkiewicz » 31 grudnia 2015, 16:50

To z mopami może być :)
Zbyszek Gotkiewicz

Awatar użytkownika
micro
Posty: 466
Rejestracja: 30 grudnia 2015, 17:23
Reputation: 35
Lokalizacja: Poznań
Latam: Tylko Swobodnie
Doświadczenie: Świeżak po Kursie
Kontaktowanie:

Re: Zaplątanie linek rzędu A w monopod z kamerą podczas startu

Postautor: micro » 31 grudnia 2015, 16:51

Od razu lepiej :) . Z awatarem to jest trochę kombinacji, nie może być ani za mały, ani za duży(max22kB i jego max. rozmiar to 100x120px.
To i tak więcej niż było wczoraj :) .
Roman Michalak

Awatar użytkownika
JarekJx
Posty: 338
Rejestracja: 29 grudnia 2015, 23:33
Reputation: 85
Lokalizacja: Katowice
Latam: Swobodnie i z Napędem
Doświadczenie: Średnio Zaawansowany
Kontaktowanie:

Re: Uzupelnianie profilu

Postautor: JarekJx » 31 grudnia 2015, 21:20

Macie jakiś link do zrobienia awatara online ?
JarekJx #ParaSofa #TryFly

Awatar użytkownika
micro
Posty: 466
Rejestracja: 30 grudnia 2015, 17:23
Reputation: 35
Lokalizacja: Poznań
Latam: Tylko Swobodnie
Doświadczenie: Świeżak po Kursie
Kontaktowanie:

Re: Uzupelnianie profilu

Postautor: micro » 31 grudnia 2015, 21:54

Oj tam, wystarczy przeglądarka np. IrfanView lub bezinstalacyjny FSViewer i minuta klikania .
Roman Michalak

SP8EBC
Posty: 468
Rejestracja: 29 grudnia 2015, 22:01
Reputation: 35
Lokalizacja: Bielsko-Biała
Latam: Nie latam
Doświadczenie: Były Pilot
Kontaktowanie:

Re: Uzupelnianie profilu

Postautor: SP8EBC » 31 grudnia 2015, 22:06

JarekJx pisze:Macie jakiś link do zrobienia awatara online ?


Najlepiej użyć do tego programu graficzniego typu GIMP

A propos. Przejrzałem jak się wasze awatary komponują na forum i zwiększyłem nieco dopuszczalną rozdzielczość do 130 na 160 pikseli. W poziomie powinno się mieścić bez problemu, bo i tak boczny panel jest zafiksowany.
Pentaconta PC1000 uber alles!! https://www.youtube.com/watch?v=xunVxp-mqqY

Mateusz Lubecki
tel: +48 660 43 44 46

Ziutek
Posty: 2
Rejestracja: 30 grudnia 2015, 20:58
Reputation: 0
Latam: Tylko Swobodnie
Doświadczenie: Średnio Zaawansowany

Re: Zaplątanie linek rzędu A w monopod z kamerą podczas startu

Postautor: Ziutek » 31 grudnia 2015, 22:32

Zbyszek Gotkiewicz pisze:To z mopami może być :)
Tylko, że nie wiadomo, co mop, a co Zbyszek! ;)


Wróć do „Sprawy Forum”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość