Tapatalk

Kwestie techniczne i nie tylko...
Awatar użytkownika
Maciej Pigulski
Posty: 49
Rejestracja: 30 grudnia 2015, 00:01
Reputation: 9
Latam: Tylko Swobodnie
Doświadczenie: Średnio Zaawansowany

Tapatalk

Postautor: Maciej Pigulski » 31 grudnia 2015, 15:43

Może wsparcie dla tapatalk? Dużo przyjemniej czytać z telefonu wtedy.

Maciej

Awatar użytkownika
Maciej Pigulski
Posty: 49
Rejestracja: 30 grudnia 2015, 00:01
Reputation: 9
Latam: Tylko Swobodnie
Doświadczenie: Średnio Zaawansowany

Re: Tapatalk

Postautor: Maciej Pigulski » 12 stycznia 2016, 10:07

Może jednak? ;-)

Awatar użytkownika
uriuk
Site Admin
Posty: 1648
Rejestracja: 24 grudnia 2015, 09:35
Reputation: 212
Lokalizacja: Wrocław
Latam: Swobodnie i z Napędem
Doświadczenie: Instruktor
Kontaktowanie:

Re: Tapatalk

Postautor: uriuk » 12 stycznia 2016, 10:22

Chcesz sie tym zajac? Co potrzebujesz?

Andrzejt
Posty: 245
Rejestracja: 31 grudnia 2015, 12:17
Reputation: 11
Lokalizacja: Nawojowa
Latam: Tylko Swobodnie
Doświadczenie: Świeżak po Kursie

Re: Tapatalk

Postautor: Andrzejt » 13 stycznia 2016, 00:01

Fajnie by było jak by to wsparcie było ;) Również używam tapatalk i pomimo iż sam program sporo sknocili w porównaniu do wersji sprzed 2-3 lat to i tak o wiele wygodniej się przegląda fora niż przez przeglądarkę na tel.

edit.
https://tapatalk.com/download_phpbb.php - krok po kroku jak to zrobić jak by komuś z uprawnieniami się chciało ;)
Pozdrawiam
Andrzej Turewicz

Awatar użytkownika
sto
Posty: 136
Rejestracja: 30 grudnia 2015, 01:10
Reputation: 56

Re: Tapatalk

Postautor: sto » 13 stycznia 2016, 02:53

PGforum.pl od dzisiaj już działa z Tapatalk.

Awatar użytkownika
Maciej Pigulski
Posty: 49
Rejestracja: 30 grudnia 2015, 00:01
Reputation: 9
Latam: Tylko Swobodnie
Doświadczenie: Średnio Zaawansowany

Re: Tapatalk

Postautor: Maciej Pigulski » 13 stycznia 2016, 17:09

O, wlasnie mialem pisac ze wystarczy doinstalowac rozszerzenie ;-) Dzieki!

ciacholot
Posty: 779
Rejestracja: 30 grudnia 2015, 20:14
Reputation: 109
Latam: Swobodnie i z Napędem
Doświadczenie: Średnio Zaawansowany

Re: Tapatalk

Postautor: ciacholot » 13 stycznia 2016, 17:11

Mnie się udało już z tego napisać :D
Mariusz Kilian

ciacholot
Posty: 779
Rejestracja: 30 grudnia 2015, 20:14
Reputation: 109
Latam: Swobodnie i z Napędem
Doświadczenie: Średnio Zaawansowany

Re: Tapatalk

Postautor: ciacholot » 13 stycznia 2016, 17:15

Potwierdzenie i pozdrowienie


Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Mariusz Kilian

Awatar użytkownika
JarekJx
Posty: 338
Rejestracja: 29 grudnia 2015, 23:33
Reputation: 85
Lokalizacja: Katowice
Latam: Swobodnie i z Napędem
Doświadczenie: Średnio Zaawansowany
Kontaktowanie:

Re: Tapatalk

Postautor: JarekJx » 14 stycznia 2016, 11:43

Potwierdzam działa :)Obrazek


Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
JarekJx #ParaSofa #TryFly

Awatar użytkownika
uriuk
Site Admin
Posty: 1648
Rejestracja: 24 grudnia 2015, 09:35
Reputation: 212
Lokalizacja: Wrocław
Latam: Swobodnie i z Napędem
Doświadczenie: Instruktor
Kontaktowanie:

Re: Tapatalk

Postautor: uriuk » 21 stycznia 2016, 21:42

Zainstalowalem sobie tapatalka i... jestem rozczarowany. Pokazuje watki z bardzo duzym opoznieniem. Nie ma banalnego przycisku "odswiez".
Wchodze na kompa i okazuje sie ze dyskusje juz sa trzy okrazenia dalej. Jest na to jakis sposob?

Andrzejt
Posty: 245
Rejestracja: 31 grudnia 2015, 12:17
Reputation: 11
Lokalizacja: Nawojowa
Latam: Tylko Swobodnie
Doświadczenie: Świeżak po Kursie

Re: Tapatalk

Postautor: Andrzejt » 21 stycznia 2016, 22:17

Zamiast klikać odśwież wystarczy ściągnąć ekran w dół, jak w przeglądarce. Zakreci się kuleczki i odświeżone

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Pozdrawiam
Andrzej Turewicz

Awatar użytkownika
uriuk
Site Admin
Posty: 1648
Rejestracja: 24 grudnia 2015, 09:35
Reputation: 212
Lokalizacja: Wrocław
Latam: Swobodnie i z Napędem
Doświadczenie: Instruktor
Kontaktowanie:

Re: Tapatalk

Postautor: uriuk » 21 stycznia 2016, 22:20

Wlasnie tak zrobilem. Koleczko sie pokrecilo, niby sie odswiezyl i pokazal ostatni wpis "Z wiarem czy pod wiatr" 19 min temu. Twojego posta nie widac

Andrzejt
Posty: 245
Rejestracja: 31 grudnia 2015, 12:17
Reputation: 11
Lokalizacja: Nawojowa
Latam: Tylko Swobodnie
Doświadczenie: Świeżak po Kursie

Re: Tapatalk

Postautor: Andrzejt » 21 stycznia 2016, 22:23

I mnie 3 minuty opóźnienia. Faktycznie. Wcześniej używałem jedynie do czytania interesujących życzy. Niegdy jakoś nie miałem okazji na gorąco

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Pozdrawiam
Andrzej Turewicz

szkodnikbyd
Posty: 1
Rejestracja: 07 lutego 2016, 23:45
Reputation: 0
Doświadczenie: Sympatyk

Re: Tapatalk

Postautor: szkodnikbyd » 07 lutego 2016, 23:49

Może to tylko przejściowe problemy TT generalnie na innych forach mi działa ok

Fajnie że tt został włączony

Andrzejt
Posty: 245
Rejestracja: 31 grudnia 2015, 12:17
Reputation: 11
Lokalizacja: Nawojowa
Latam: Tylko Swobodnie
Doświadczenie: Świeżak po Kursie

Re: Tapatalk

Postautor: Andrzejt » 09 lipca 2018, 22:05

Nie wiem jak u was ale u mnie od dłuższego czasu linki wyglądają tak jak na zdjęciu. Żeby je otworzyć muszę kliknąć "cytuj", potem "edytuj" i dopiero zaznaczyć link pomiędzy znacznikami żeby go skopiować i wrzucić do przeglądarki. Wiecie o co lata? [img]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180709/2f1e09a0290ace5c27e2e5ed1e43c391.jpg[/img]
Pozdrawiam
Andrzej Turewicz

Andrzejt
Posty: 245
Rejestracja: 31 grudnia 2015, 12:17
Reputation: 11
Lokalizacja: Nawojowa
Latam: Tylko Swobodnie
Doświadczenie: Świeżak po Kursie

Re: Tapatalk

Postautor: Andrzejt » 26 lipca 2018, 02:21

Wracając do tematu tylko ja mam taki problem? 1/10 mogę normalnie kliknąć. Reszta jak odpisywałem. Przykład z przed chwili ;-) Obrazek
Pozdrawiam
Andrzej Turewicz


Wróć do „Sprawy Forum”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości