Widzieliście jakie fajne ? Daje linka do pdf z instrukcją :
https://dnl.flymaster.net/manual_buddies.pdf
Oczywiście tylko pod warunkiem, ze kolega uzywa takze wersji Live lub SD +/3G.
Pozdrawiam,
Łukasz.
P.S. Flymaster mi nie płaci - po prostu spodobało mi się to rozwiązanie bo....no własnie. Po prostu jest fajne. Dobrze wiedzieć gdzie jest kolega bez konieczności szukania na live tracku w komórce podczas lotu. Podczas długich przelotów nieraz zastanawiałem sie ile przed lub ile km za grupa jestem - tak wszystko można łatwo zobaczyć. Mega podoba mi sie to, ze Flymaster dodaje krok po kroku nowe funkcjonalności do swoich urządzeń. Nie wiem kto poza mną używa w Live dedykowanej przez Flymastera do livetracingu karty SIM - za 2,99 Euro miesięcznie mamy zasięg na całym swiecie i nie musimy sie o nic martwic. Rok temu sprawdziłem to rozwiązanie w Afryce w Kenii i ...działało na 90 % 250 km trasy z wysokościami lotu pow 4 000 m ( a wcześniej testowałem inne karty i było słabo). Nie potrzebuje kolorowego wyświetlacza do latania - wystarczy mi dedykowane urządzenie. Tylko żeby jeszcze lepiej czytaj wyraźniej strefy pokazywał.....
L.
Air buddies - Flymaster Live
Wróć do „Gadżety (foto/video/vario/GPS/odzież/dodatki)”