Wyszla nowa zabawka od Flymastera -> Flymaster Tracker. Wiecej szczegolow tutaj: https://www.flymaster.net/page/tracker
Ceny na start to 99 eur i 149 eur w zaleznosci od planu taryfowego dla karty sim jesli chodzi live tracking. Pozniej ceny maja podskoczyc na 149 i 199 eur.
Urzadzenie wyglada na takie z gatunku hiper prostych, bez konfiguracji i takie ktore ma po prostu dzialac. Jest nawet guzik S.O.S. do nacisniecia bezposrednio z drzewa
Flymaster Tracker
- Maciej Pigulski
- Latam: Tylko Swobodnie
- Doświadczenie: Średnio Zaawansowany
-
Re: Flymaster Tracker
Niech mnie ktoś przekona że mam wydać chociaż 99€ za to co każdy ma w telefonie... No może czujnik ciśnienia nie każdy ma, ale to chyba nie jest bardzo istotne w tym rozwiązaniu.
- Marcin Kawula
Nawet bym kupił gdyby tylko miał bluetootha. Nie bardzo rozumiem dlaczego powstają takie super urządzenia bez możliwości podzielenia się sygnałem z np tabletem 7".
- der
- Latam: Swobodnie i z Napędem
Michał T pisze:Niech mnie ktoś przekona że mam wydać chociaż 99€ za to co każdy ma w telefonie... No może czujnik ciśnienia nie każdy ma, ale to chyba nie jest bardzo istotne w tym rozwiązaniu.
Robi się.
Sprzęt ten należy brać pod uwagę gdyż to najwyższej jakości sprzęt lotniczy. A telefonów lotniczych jeszcze nie ma. Ale to tylko kwestia czasu, gdy garmin wypuści jakiegoś rebrandowanego chinczyka na wzór budowlanego CATa.
Wróć do „Gadżety (foto/video/vario/GPS/odzież/dodatki)”