ParaSofa odc. 5 - Adam Grzech

Aparaty, kamery, programy do edycji i montażu nieliniowego.
Awatar użytkownika
Marcus Biesioroff
Latam: Tylko Swobodnie
Doświadczenie: Średnio Zaawansowany

Re: ParaSofa odc. 5 - Adam Grzech

Postautor: Marcus Biesioroff » 07 stycznia 2016, 20:15

JarekJx pisze:Może kiedyś kupie porządnego nikona i oświetlenie jak do studia ale martwię sie ze będzie za profesjonalnie i tym samym mniej naturalnie

eeee... mylisz dwa pojęcia - pooglądaj blogi dzieciaków, których jak się okazuje jest obecnie pierdylion w polskim i zagranicznym necie, to nie sprzęt świadczy o tym czy blog jest fajny ale autor i goście.

Mówiąc wprost, nawet jeśli będziesz kręcił Hasselbladami używając do tego profesjonalnego studia i tak będzie się to dobrze oglądało, ze względu na Ciebie i Twoich rozmówców... jakoś przeboleję ten brak "fish-eye'a" z GoPro ;) (jest to poświęcenie, na które jestem gotów ;))
Lubię patrzeć na niebo, bo wiem, że go nie wyasfaltują

Awatar użytkownika
JarekJx
Latam: Swobodnie i z Napędem
Doświadczenie: Średnio Zaawansowany
Kontakt:

Re: ParaSofa odc. 5 - Adam Grzech

Postautor: JarekJx » 07 stycznia 2016, 22:21

Marcus Biesioroff pisze:
JarekJx pisze:Może kiedyś kupie porządnego nikona i oświetlenie jak do studia ale martwię sie ze będzie za profesjonalnie i tym samym mniej naturalnie

eeee... mylisz dwa pojęcia - pooglądaj blogi dzieciaków, których jak się okazuje jest obecnie pierdylion w polskim i zagranicznym necie, to nie sprzęt świadczy o tym czy blog jest fajny ale autor i goście.

Mówiąc wprost, nawet jeśli będziesz kręcił Hasselbladami używając do tego profesjonalnego studia i tak będzie się to dobrze oglądało, ze względu na Ciebie i Twoich rozmówców... jakoś przeboleję ten brak "fish-eye'a" z GoPro ;) (jest to poświęcenie, na które jestem gotów ;))

Miło czytać takie rzeczy :)
JarekJx #ParaSofa #TryFly

Wróć do „Gadżety (foto/video/vario/GPS/odzież/dodatki)”