ciacholot pisze:Ps.
a pielęgniarki fajne?
Pielęgniarki rzecz gustu może ze dwie bym wybrał. Gra nie była warta świeczki.
Nie wiem czy chcecie i Moderator pozwoli ale mogę wam pokazać parę fotek efektu bliskiego spotkania z drutami
ciacholot pisze:Ps.
a pielęgniarki fajne?
micro pisze:Ależ ostrzeżenie było , a linki szybko tracą aktualność, a tu przestroga zostanie.
calhal pisze:A nie można takich "pięknych" fotek wrzucić "gdzieś" (np. photos google) a tu dać tylko linka z ostrzeżeniem? Wyobraźcie sobie wchodzi ktoś nowy i chce poczytać a tu tak bez ostrzeżenia w oczy
Only21 pisze:Jeżeli kogoś irytują ów zdiecia lub uważa ze są one nie na miejscu . Zwracam sie z uprzejma prośba o ich usunięcie przez moderatora. Ja nie mam takich uprawnieni żeby usunąć . Jeśli kogoś uraziłem to najmocniej przepraszam. Arek .G
Zbyszek Gotkiewicz pisze:Kiedyś Ferrari udostępnił zdjęcia swojej facjaty po drzewowaniu. Zdjęcia były bardziej drastyczne a zrobił to w kontekście dyskusji czy kupować kask ze szczęką czy bez szczęki. Bez tych zdjęć żaden opis by nie oddał istoty problemu. Co innego przeczytać, że coś chroni przed obrażeniami a co innego zobaczyć te obrażenia.
micro pisze:Zbyszek Gotkiewicz pisze:Kiedyś Ferrari udostępnił zdjęcia swojej facjaty po drzewowaniu. Zdjęcia były bardziej drastyczne a zrobił to w kontekście dyskusji czy kupować kask ze szczęką czy bez szczęki. Bez tych zdjęć żaden opis by nie oddał istoty problemu. Co innego przeczytać, że coś chroni przed obrażeniami a co innego zobaczyć te obrażenia.
I jak wyszło?, kupować czy nie ? .
micro pisze:Hmmm. z tego nie da się wyciągnąć jednoznacznych wniosków, a zdania są podzielone.
Nie wiadomo co mogło się zdarzyć, gdyby pilot ten kask miał (np. skręcenie karku... ).
To trochę tak jak jazda samochodem z zapiętymi pasami i bez pasów...
Zbyszek Gotkiewicz pisze:micro pisze:Zbyszek Gotkiewicz pisze:Kiedyś Ferrari udostępnił zdjęcia swojej facjaty po drzewowaniu. Zdjęcia były bardziej drastyczne a zrobił to w kontekście dyskusji czy kupować kask ze szczęką czy bez szczęki. Bez tych zdjęć żaden opis by nie oddał istoty problemu. Co innego przeczytać, że coś chroni przed obrażeniami a co innego zobaczyć te obrażenia.
I jak wyszło?, kupować czy nie ? .
Oceń sam
http://psp.org.pl/zderzenie-z-drzewem-w ... z-szczeki/
Wróć do „Bezpieczeństwo i Wypadki”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość