Witam.
nie mogę dogrzebać się ( a byłem na takiej stronce [PL] więc gdzieś jest ) gdzie były rozpisane "historycznie" rok po roku ile osób doznało poważnych obrażeń, w jakiej dziedzinie ( PG / PPG ), przyczyna, chyba tam jeszcze była rubryka z doświadczeniem pilota etc...
Śledzę zdarzenia ale wygodnie byłoby zamiast wszystkie przeglądać i spisywać mieć w jednym "upakowanym" miejscu... nie mówię o zdarzeniach gdzie się nic nikomu nie stało poważnego ( taki temat jest i bardzo dobrze, bo często można nie pomyśleć jakie "pierdoły" wpływają na bezpośrednie zagrożenie dla pilota, zwłaszcza niedoświadczonego ). Ile np było śmiertelnych wypadków w 2015r ?
statystyki wypadków
- prokopcio
- Latam: Swobodnie i z Napędem
- Doświadczenie: Świeżak po Kursie
statystyki wypadków
Łukasz Prokop
- der
- Latam: Swobodnie i z Napędem
- Doświadczenie: Średnio Zaawansowany
Re: statystyki wypadków
http://mib.gov.pl/2-Rejestrzdarze.htm
Problem w tym, że to jest rejestr zdarzeń zgłoszonych do PKBWL, a ten nieoficjalny forumowy ma za zadanie ocenę ilości tych nie zgłaszanych nigdzie.
Problem w tym, że to jest rejestr zdarzeń zgłoszonych do PKBWL, a ten nieoficjalny forumowy ma za zadanie ocenę ilości tych nie zgłaszanych nigdzie.
- Karo
- Latam: Tylko Swobodnie
- Doświadczenie: Uczeń
Re: statystyki wypadków
Oby nigdy się nie zdarzyło mi.
Wróć do „Bezpieczeństwo i Wypadki”