Łódzkie zakończenie sezonu paralotniowego 2016 - Bierhalle Manufaktura

Dyskusja na tematy nie pasujące w żaden sposób do pozostałych kategorii na forum. Dyskusje niezwiązane z glajtami, a nawet nielotnicze proszę umieszczać w "Szwarc, mydło i powidło"
MarianG
Latam: Swobodnie i z Napędem
Doświadczenie: Sympatyk

Łódzkie zakończenie sezonu paralotniowego 2016 - Bierhalle Manufaktura

Postautor: MarianG » 28 października 2016, 09:37

Jak co roku zapraszamy wszystkich paralotniarzy na spotkanie z okazji zakończenia sezonu paralotniowego 2016.

Spotkanie odbędzie się w Bierhalle Manufaktura dnia 12 listopadagodz 19:00. Wszystkich serdecznie zapraszamy. Tych starych wyjadaczy jak i nowe osoby latające od tego sezonu lub dopiero zamierzające latać. W programie konkurs! Nie wiem czy z nagrodami:)

Prosiłbym zaanonsować przybycie na tel. 606dwadwa9cztery79 lub na mail Gawlik*onet.pl musimy mniej więcej wiedzieć na ile osob rezerwować miejsce.

Jak co roku impreza do późnych godzin nocnych, radze przyjechać taksówką albo od razu zarezerwować sobie autobania.pl ;)

Zapraszamy.

Bumat
Latam: Tylko Swobodnie
Doświadczenie: Średnio Zaawansowany

Re: Łódzkie zakończenie sezonu paralotniowego 2016 - Bierhalle Manufaktura

Postautor: Bumat » 28 października 2016, 18:00

> W programie konkurs! Nie wiem czy z nagrodami:)
>
Konkurs o tytuł ARCY-RZECZOZNAWCY i zamieszczenie podobizny w HALL OF FAME na youtube -:)

Wezmę mojego nałonownika ( ang - laptop ), ale na wszelki wypadek miejcie smart/i/ i inne phony.

Jeśli nie widzieliście, filmiki z naszych spotkań w 2015 i 2014:

Fajna atmosfera, mieszane ( również pod względem pg/ppg ) a wesołe towarzystwo, możliwość poznania okolicznych glajciarzy, dowiedzenia się tego i owego "od podszewki" ( np kto , gdzie i po cichu przywalił ).
Jednym zdaniem; warto przerwać listopadową nudę , przyjść, wypić, pogadać i wziąć udział w tradycyjnym konkursie.

Pozdr.
B.

Wróć do „Ogólne”