Jak co roku zapraszamy wszystkich paralotniarzy na spotkanie z okazji zakończenia sezonu paralotniowego 2016.
Spotkanie odbędzie się w Bierhalle Manufaktura dnia 12 listopadagodz 19:00. Wszystkich serdecznie zapraszamy. Tych starych wyjadaczy jak i nowe osoby latające od tego sezonu lub dopiero zamierzające latać. W programie konkurs! Nie wiem czy z nagrodami:)
Prosiłbym zaanonsować przybycie na tel. 606dwadwa9cztery79 lub na mail Gawlik*onet.pl musimy mniej więcej wiedzieć na ile osob rezerwować miejsce.
Jak co roku impreza do późnych godzin nocnych, radze przyjechać taksówką albo od razu zarezerwować sobie autobania.pl
Zapraszamy.
Łódzkie zakończenie sezonu paralotniowego 2016 - Bierhalle Manufaktura
-
- Latam: Tylko Swobodnie
- Doświadczenie: Średnio Zaawansowany
Re: Łódzkie zakończenie sezonu paralotniowego 2016 - Bierhalle Manufaktura
> W programie konkurs! Nie wiem czy z nagrodami:)
>
Konkurs o tytuł ARCY-RZECZOZNAWCY i zamieszczenie podobizny w HALL OF FAME na youtube -:)
Wezmę mojego nałonownika ( ang - laptop ), ale na wszelki wypadek miejcie smart/i/ i inne phony.
Jeśli nie widzieliście, filmiki z naszych spotkań w 2015 i 2014:
Fajna atmosfera, mieszane ( również pod względem pg/ppg ) a wesołe towarzystwo, możliwość poznania okolicznych glajciarzy, dowiedzenia się tego i owego "od podszewki" ( np kto , gdzie i po cichu przywalił ).
Jednym zdaniem; warto przerwać listopadową nudę , przyjść, wypić, pogadać i wziąć udział w tradycyjnym konkursie.
Pozdr.
B.
>
Konkurs o tytuł ARCY-RZECZOZNAWCY i zamieszczenie podobizny w HALL OF FAME na youtube -:)
Wezmę mojego nałonownika ( ang - laptop ), ale na wszelki wypadek miejcie smart/i/ i inne phony.
Jeśli nie widzieliście, filmiki z naszych spotkań w 2015 i 2014:
Fajna atmosfera, mieszane ( również pod względem pg/ppg ) a wesołe towarzystwo, możliwość poznania okolicznych glajciarzy, dowiedzenia się tego i owego "od podszewki" ( np kto , gdzie i po cichu przywalił ).
Jednym zdaniem; warto przerwać listopadową nudę , przyjść, wypić, pogadać i wziąć udział w tradycyjnym konkursie.
Pozdr.
B.