Czas oczekiwania na Świadectwo Kwalifikacji
-
- Latam: Tylko Swobodnie
- Doświadczenie: Świeżak po Kursie
Czas oczekiwania na Świadectwo Kwalifikacji
Jak w temacie. Więc, czy orientujecie się, jaki mniej więcej jest czas oczekiwania na Świadectwo Kwalifikacji? w tym miejscu też się pochwalę, zdałem egzamin.
- micro
- Kontakt:
Re: Czas oczekiwania
No to gratulacje . Poczekasz zapewne miesiąc, albo dwa, bo teraz sezon urlopowy .
Ja niestety nie mogłem być 30-tego w Lesznie i czekam na jakiś najbliższy, ale nic nie widzę .
Ja niestety nie mogłem być 30-tego w Lesznie i czekam na jakiś najbliższy, ale nic nie widzę .
Roman Michalak
-
Dzięki , no właśnie słyszę rozbieżne informacje, z jednej strony słyszę 3tyg. z drugiej 2 miesiące (z racji szczytu sezonu). A tak z innej beczki, może by dodać dział na forum- sprawy urzędowe, prawne.? Czy takowy już jest, a ja nie dostrzegłem.
- Zbyszek Gotkiewicz
- Doświadczenie: Instruktor
- Kontakt:
TooMan pisze:Dzięki , no właśnie słyszę rozbieżne informacje, z jednej strony słyszę 3tyg. z drugiej 2 miesiące (z racji szczytu sezonu). A tak z innej beczki, może by dodać dział na forum- sprawy urzędowe, prawne.? Czy takowy już jest, a ja nie dostrzegłem.
Piotrek Pokorny zadał sobie trud i założył odpowiedni podrozdział w dziale dla początkujących. Zawsze można tam dodać swoje doświadczenia
viewforum.php?f=30
Zbyszek Gotkiewicz
-
Egzamin zdałem 15.06, papiery wysłali 23.07
Kolega zdający ze mną egzamin czekał cztery dni dłużej.
btw. Po wysłaniu przez ULC papierów, Poczta polska dostarczała je cztery dni (oczywiście był to list polecony)...
Kolega zdający ze mną egzamin czekał cztery dni dłużej.
btw. Po wysłaniu przez ULC papierów, Poczta polska dostarczała je cztery dni (oczywiście był to list polecony)...
-
W moim przypadku Poczcie Polskiej zajęło dostarczenie listu poleconego z ULC do Warszawy 2 tygodnie!
Poza Warszawę listy z ULC dochodzą w kilka dni.
Z AP list polecony wysłany poza Warszawe szedł jeden dzień (w czwartek złożyłem wniosek, w piątek go opłaciłem, w poniedziałek miałem przesyłkę).
I bądź tu mądry.
Poza Warszawę listy z ULC dochodzą w kilka dni.
Z AP list polecony wysłany poza Warszawe szedł jeden dzień (w czwartek złożyłem wniosek, w piątek go opłaciłem, w poniedziałek miałem przesyłkę).
I bądź tu mądry.
- uriuk
- Site Admin
- Latam: Swobodnie i z Napędem
- Doświadczenie: Instruktor
- Kontakt:
Re: Czas oczekiwania na Świadectwo Kwalifikacji
Polska Poczta to organizacja przestepcza, ale raczej ne mozna powiedziec, ze zorganizowana.
-
Re: Czas oczekiwania na Świadectwo Kwalifikacji
Zbyszku, jednak moje niedopatrzenie
No nic nie pozostaje, jak cierpliwie czekać.
przez bałagan jaki tam panuje?uriuk pisze:Polska Poczta to organizacja przestepcza, ale raczej ne mozna powiedziec, ze zorganizowana.
No nic nie pozostaje, jak cierpliwie czekać.