Bezpieczeństwo v/s poczucie bezpieczeństwa
- uriuk
- Site Admin
- Latam: Swobodnie i z Napędem
- Doświadczenie: Instruktor
- Kontakt:
Re: Bezpieczeństwo v/s poczucie bezpieczeństwa
Tu kolejny kwiatek. Gosc sie bal wjechac do tunelu
-
- Latam: Tylko Swobodnie
- Doświadczenie: Uczeń
uriuk pisze:Tu kolejny kwiatek. Gosc sie bal wjechac do tunelu
Tutaj akurat to brak wyobraźni i trochę mózgu

- uriuk
- Site Admin
- Doświadczenie: Instruktor
- Kontakt:
Zareczam ci ze to samo mozna powiedziec o wszelkich dzialaniach majacych zapewnic poczucie bezpieczenstwa. Wg moich doswiadczen znacznie wiecej wypadkow w lotnictwie bylo spowodowanych checia unikniecia wyimaginowanego zagrozenia niz brawura.
-
- Latam: Nie latam
- Doświadczenie: Świeżak po Kursie
Gosc sie bal wjechac do tunelu
Uriuk, to na pewno ze strachu, rozmawiałeś z nim ?
-
- Doświadczenie: Były Pilot
Ja obstawiam tak:
1. minął Biedre i chciał wrócić po piwo, a że w tunelu się raczej nie zawraca to se tutaj umyślił...
2. nie miał gotówki na opłatę za przejazd i se myśli "..., a jak będzie bramka na wyjeździe?"
No i wersja nr. 3 : Może to być z powodu decydentki siedzącej obok. Mnie się zdarzyło wysiąść z auta na światłach w Barcelonie z powodu nieustających, nieodzownych porad i decyzji mojej byłej, nawigującej wszystkim poza tym co mogło być użyteczne. Zamieszanie stworzyło się nieludzkie. Mówię Wam to była zabawa i wrażenia
Rozumiecie... nie słyszysz własnych myśli, rezygnujesz ze wszystkiego, a co dopiero z takiego zwykłego tunelu...
Jeśli to wersja nr3 to ja gościa rozumiem i rozgrzeszam
1. minął Biedre i chciał wrócić po piwo, a że w tunelu się raczej nie zawraca to se tutaj umyślił...
2. nie miał gotówki na opłatę za przejazd i se myśli "..., a jak będzie bramka na wyjeździe?"
No i wersja nr. 3 : Może to być z powodu decydentki siedzącej obok. Mnie się zdarzyło wysiąść z auta na światłach w Barcelonie z powodu nieustających, nieodzownych porad i decyzji mojej byłej, nawigującej wszystkim poza tym co mogło być użyteczne. Zamieszanie stworzyło się nieludzkie. Mówię Wam to była zabawa i wrażenia

Jeśli to wersja nr3 to ja gościa rozumiem i rozgrzeszam

Mariusz Kilian