SkyTrekking pisze:
Do wszystkich Podsumowując, moja grupa, moje zasady, czy się komuś podoba czy nie. Zawsze mogę zrobić "klik" i problem zniknie.
Ps.
Proponuję cieszyć się lataniem. W życiu trzeba szukać pozytywów jest ich tak mało.
Mialem nie ciagnac tej dramy dalej ale fikołki Cwudzińskiego są już nie tyle nieśmieszne co niesmaczne. Zanim przejdę dalej warto nadmienić, że obecnie na jego prywatnym folwarku moderatorami i administratorami nie jest już ani Rafał Reinert ani nawet Pomarański. Taką informację udało mi się pozyskać z FB zanim nie dostałem tam bana

No więc wczoraj zaczął się następny rozdział dramy pt. SIV u Pomarańskiego. Paweł wrzucił jakiś kolejny film z SIV w Paczkowie. Nie zdążyłem go nawet oglądnąć do końca a w tzw. międzyczasie film spadł. No ćóż. To, że kasta instruktorów dba o swoje wzajemne ineteresy jest może i obżydliwe ale z ich punktu normlane.
Jak to zwykle ja, wrzuciłem krótkiego, prześmiewczego posta, że szybko spadło z rowerka i ORMO czuwa. Ten post też spadł z banem dla mojej osoby. Ogólnie w dupie mam jakieś pato grupy na FB - łaski mi Cwudziński nie robisz. Masz jakiś problem z władzą medialną, która Ci się przez czysty przypadek udzieliła. Powiedz jednak w końcu, że ta grupa ma być reklamówką twoją i twoich kolegów. Gdybyś to przyznał w momencie jak banowałeś Mikołaja Kocota, to przyanjmniej sprawa była by jasna. A tak utwierdzasz mnie tylko w przekonaniu, że Wy wszyscy instruktorzy jesteście największą zarazą pieknego sportu jakim jest paralotniarstwo. Jesteście chwastem, który ktoś (ULC?) powinien w końcu wyrwać i zrobić porządek raz na zawsze. Was powinni na zmianę cisnąć kontrolami ze skarbówki, ULC i UoKIK. Do momentu aż na rynku nie zostaną najlepsi.