Zbyszek Gotkiewicz pisze:Owsiakowi w ten sam sposób podważają od lat jego wiarygodność. I chyba tylko o to chodzi Jaro. Dzieł i rządź, byleby o tobie nie zapomnieli.
Owsiak zdaje się wszem i wobec ogłasza ile zebrał i w co zainwestował.
Zbyszek Gotkiewicz pisze:Owsiakowi w ten sam sposób podważają od lat jego wiarygodność. I chyba tylko o to chodzi Jaro. Dzieł i rządź, byleby o tobie nie zapomnieli.
Piotr Domański pisze:Księgowość, księgowościom czy zaszkodziła by informacja na stronie PSP w stylu wpływy tyle, koszty stałe tyle, wsparcie stowarzyszenia takiego czy takiego tyle? Przecież to nie firma prywatna i żadna tajemnica handlowa, nie rozumiem o co ten ból że sporządzeniem takiej krótkiej notatki np. na koniec roku.
Piotr Domański pisze:Zbyszek Gotkiewicz pisze:Owsiakowi w ten sam sposób podważają od lat jego wiarygodność. I chyba tylko o to chodzi Jaro. Dzieł i rządź, byleby o tobie nie zapomnieli.
Owsiak zdaje się wszem i wobec ogłasza ile zebrał i w co zainwestował.
Piotr Domański pisze:Księgowość, księgowościom czy zaszkodziła by informacja na stronie PSP w stylu wpływy tyle, koszty stałe tyle, wsparcie stowarzyszenia takiego czy takiego tyle? Przecież to nie firma prywatna i żadna tajemnica handlowa, nie rozumiem o co ten ból że sporządzeniem takiej krótkiej notatki np. na koniec roku.
SP8EBC pisze:Wczoraj wieczorem zastanawiałem się dłuższą chwilę, czy to faktycznie ze mną jest problem a nie z otoczeniem. Potem przeczytałem sobie to:
Tomasz P. pisze:Piotr Domański pisze:Księgowość, księgowościom czy zaszkodziła by informacja na stronie PSP w stylu wpływy tyle, koszty stałe tyle, wsparcie stowarzyszenia takiego czy takiego tyle? Przecież to nie firma prywatna i żadna tajemnica handlowa, nie rozumiem o co ten ból że sporządzeniem takiej krótkiej notatki np. na koniec roku.
Moze na zlosc Jarkowi
JaroXS pisze: bo ktoś komuś coś przez telefon powiedział a jak wyszło to na jaw ...
Zbyszek Gotkiewicz pisze:Przecież wiesz, że nie chodzi od początku o zapytanie na co PSP wydaje pieniądze bo to wiadomo,
Piotr Domański pisze:Jaro, gdybyś napisał tak: "Janusz Kowalski- skarbnik, członek zarządu, księgowy etc. powiedział mi że na koncie PSP leży 300 koła i się utlenia, proszę zróbmy coś z tym, to na informacja była by jak najbardziej OK. a tak to kicha i to ostra.
JaroXS pisze:No przeciez wiadomo juz ze byly czlonek zarzadu mi powiedzial wystarczy przeczytac watek Zarzad PSP uwaznie. Moze Ci cos ucieklo.
Piotr Domański pisze:JaroXS pisze:No przeciez wiadomo juz ze byly czlonek zarzadu mi powiedzial wystarczy przeczytac watek Zarzad PSP uwaznie. Moze Ci cos ucieklo.
Kurwa, napisz konkretnie kto Ci powiedział że PSP kisi 300 kawałków, po co owijasz w bibułę
Zbyszek Gotkiewicz pisze:Jarosław zapomniał, że PSP jeszcze prowadzi ubezpieczenia oprócz kalendarzy, hostingu, licencji sportowych, zezwolenia radiowego, serweru i pewnie coś. Jeśli dla niego 300 tysięcy jest kwotą szokującą to ciekawe jak prowadzi te swoje biznesy?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość