JaroXS pisze:Ja nie zarzucałem że ktoś ukradł..
"Domagałem się jedynie odpowiedzi na proste pytanie co się dzieje z całą kasą która była zbierana przez tyle lat, która być może nie istnieje a może istnieje, a może jest źle zarządzana"
"Moje obecne przekonanie jest takie że się nie trzyma kupy dupy i wiele osób nie zdaje sobie również sprawy że tak naprawdę ZEFIR jest nikomu niepotrzebny"
"Nie wiem jak w ogóle można traktować PSP jako poważną organizację, jak zarząd nie opublikował nigdy żadnych wyników finansowych w KRS mimo że jest taki obowiązek w Polsce..."
"Aby sie nie skonczylo z PSP kiedys jak z tym 1 milionem o ktorym Gotek wspomnial i ze ktos nagle emeryture bedzie mial..."
"A to czy ktos wyprowadzi kase z PSP to masz racje niesmaczne - przepraszam. Niepowinny mi takie mysli przychodzic do glowy w koncu za ostatnie 25 lat tak niewiele walow bylo w lotnictwie polskim wraz z przygotowywaniem dokumentow do ULC a potem celowym usuwaniem zdan z programow szkolen."
"Byc moze dzialaczom PSP jest smutno czytac moje wypociny ale smutna prawda jest taka ze PSP istnieje tylko na papierze i w dodatku niewiadomo co sie dzieje z kasa. To moze jakis nowy wal stulecia powstaje w naszym swiatku paralotniowym? hmm? Kto to wie? Kiedys ufalismy pewnym kolegom instruktorom a potem sie okazalo ze dobrze to konkurencje potrafili wykosic..."
"Jak to sie mowi okazja czyni zlodzieja. I nie ma znaczenia ktory to kraj."
"Mateusz, proszę nie odbierz tego za atak - zastanawiam się skąd ta absolutna pewność że nigdy nie było żadnych nadużyć finansowych skoro nigdy nie miałeś wglądu w konta PSP?"
Nie chce mi się dalej szukać. W tym watku są dwa twoje posty ocenione na -5, więc albo honorowo zamilkniesz, albo dostaniesz bana przy okazji kolejnej wypowiedzi na temat PSP.