To forum spada na psy przez te napierdalanki, A takie było wartościowe kiedyś.
Teraz nawet mi się nie chce tu wchodzić.
Dobrze, że choć reklam nie ma.
Piotr Domański pisze:Kurwa, napisz konkretnie kto Ci powiedział że PSP kisi 300 kawałków, po co owijasz w bibułę
JaroXS pisze:uzyskalem informacje tel. od Mateusza ze PSP ma oszczednosci miedzy 200-300 tys PLN.
SP8EBC pisze:Jarek Borowiec wspomniał moją osobę...chciałbym tu złożyć pewne oświadczenie:
Nie zajmuje się administracją żadnymi systemami w PSP i nie mam do nich dostępu. W identyczny sposób nie mam żadnego wpływu na finanse organizacji i w zasadzie nigdy takowego nie miałem (nie miałem też nigdy dostępu, czy wglądu w konta bankowe). Proszę mnie więc kategorycznie nie łączyć z jakimikolwiek dyskusjami, czy zarzutami o rzekome nadużycia finansowe i brak transparentności ze strony zarządu PSP.
No to niestety któryś z Was kłamie, nie ma innej opcji.
JaroXS pisze:tak jak zakladalem Mateusz nigdy nie klamal bo po co.
No to w końcu taki telefon z informacjami o kasie od Mateusza był czy nie ? Jeśli nie było to jest grube bezpodstawne pomówienie zwłaszcza, wskazując imennie Mateusza, że wyprowadził takie informacje z wewnątrz.
Już wspomniałem ale w sumie nie uzyskałem odpowiedzi na pytanie które jest dla mnie nurtujące :
Jaro skoro siedzisz/latasz w Czechach i wyprowadziłeś się z PL ( domniemam, że było Ci tu źle ) to co daje Ci próba uzyskania informacji ile PSP ma kasy na koncie i nie tylko -> Po co Ci te informacje ?. Drążyłeś też sprawy rzekomych wypadków w szkołach polskich, też zasłyszanych z plotek. Ja Cię utożsamiam z pilotem, który ma sporo doświadczenia/umiejętności/wiedzy o lataniu i mógłby wiele wnieść dobrego w to środowisko, sranie w gniazdo i to nie swoje, szczucie jednych na drugich zostaw politykom. Kukizowi nieźle szło w świecie muzyki, zrobił to co Ty i większość zdeptała jego twórczość.
Dwa tematy podobne bo coś tam usłyszałeś - w obu przypadkach "pomówieni" zaprzeczyli ale smród zostaje na zawsze.
A może to komuś zależy, żeby Cię wykorzystać a ty łatwo się dajesz?
Załóżmy, że dogrzebiesz się że w PSP jest 211 123pln i co dalej z tym będziesz robił ?
To dużo czy mało? Jaka wg Ciebie kwota "buforowa" jest akceptowalna na koncie PSP ?
Ja szczerze mam to w dupie, tym bardziej Ty powinieneś ( no może ubolewam, nad brakiem pięknego kalendarza ).
Chcesz zmienić świat na lepszy ? Czy jak ? Nie mogę tego pojąć co tak naprawdę chcesz osiągnąć ?
Można znaleźć tysiące bardzo poważnych tematów których można się czepiać a nie takich pierdół.
Ubolewam, że forum zgniło ostatnio
a będzie gniło jeszcze bardziej jak się nie skończą pomówienia, oskarżenia i drążenie tamatów niezwiązanych bezpośrednio z lataniem.
Ja z chęcią bym widział to forum bardziej rygorystyczne regulaminowo, żeby były w nim tylko treści związane z lataniem a nie polityką etc. Napierdalanki są fajne co lepsze PPG czy PG, trajka czy plecak, góry czy klify a nie personalne, jestem przeciwny banowaniu osób za wypowiedzi jeśli nie są obraźliwe i uważam je za nadużycie w tym przypadku. Chętniej wywaliłbym te tematy polityki zarządzania kasą całkowicie.
Minusy traktuję jak " nie zgadzam się z wypowiedzią autora " a nie " wykluczcie tego gościa z dyskusji bo mi się nie podoba jego zdanie ".
Nie psujmy tego forum do reszty.