FILMIK___( z wczoraj ) PSP - ponad tysiąc sto kalendarzy z dwoma wkładkami poszło ...

Dyskusja na tematy nie pasujące w żaden sposób do pozostałych kategorii na forum. Dyskusje niezwiązane z glajtami, a nawet nielotnicze proszę umieszczać w "Szwarc, mydło i powidło"
Awatar użytkownika
Cezar100
Latam: Tylko z Napędem
Doświadczenie: Średnio Zaawansowany

Re: FILMIK___( z wczoraj ) PSP - ponad tysiąc sto kalendarzy z dwoma wkładkami poszło ...

Postautor: Cezar100 » 14 stycznia 2017, 08:22

temek pisze:Otrzymałem i dziękuje. Faktycznie pozaginany lekko i podarta koperta. Warto pomyśleć o kartonie na kalendarz na następny rok.

Dzieki.

Dotarł i do mnie, cały i zdrowy jak zwykle zresztą bez uszkodzeń.
Myślę, że i karton nie pomoże a tylko podniesie koszty całej operacji- wszystko jak widać zależy od niektórych oddziałów poczty.
Pozdrawiam, Cezar100

temek

Re: FILMIK___( z wczoraj ) PSP - ponad tysiąc sto kalendarzy z dwoma wkładkami poszło ...

Postautor: temek » 14 stycznia 2017, 09:21

Koszty podniesie, ale rowniez zabezpieczy. Dostałem dwa kalendarze w kartonie i były idealne. Poczta pakuje listy do worka i ściska do transportu, tak tłumacza uszkodzenia.

Pozdrawiam

Andrzejt
Latam: Tylko Swobodnie

Postautor: Andrzejt » 01 lutego 2017, 23:09

O zesz. Wiem dlaczego mi kalendarz do tej pory nie doszedł. Ja cały rok łatałem bez ubezpieczenia... Nie wiem jak to się mogło stać. Przekonany byłem że płaciłem za poprzedni rok. Da się jakoś jeszcze dostać, kupić kalendarz z całą wstawka co był wysyłany?

Awatar użytkownika
Lucjan Piekutowski
Latam: Nie latam
Doświadczenie: Świeżak po Kursie

Postautor: Lucjan Piekutowski » 01 lutego 2017, 23:14

Andrzejt pisze:O zesz. Wiem dlaczego mi kalendarz do tej pory nie doszedł. Ja cały rok łatałem bez ubezpieczenia... Nie wiem jak to się mogło stać. Przekonany byłem że płaciłem za poprzedni rok. Da się jakoś jeszcze dostać, kupić kalendarz z całą wstawka co był wysyłany?

Może ktoś nie potrzebuje? :)

Wróć do „Ogólne”