Kupno z allegro lokalne

Dyskusja na tematy nie pasujące w żaden sposób do pozostałych kategorii na forum. Dyskusje niezwiązane z glajtami, a nawet nielotnicze proszę umieszczać w "Szwarc, mydło i powidło"
Martinez34
Latam: Tylko Swobodnie
Doświadczenie: Przelotowiec

Kupno z allegro lokalne

Postautor: Martinez34 » 14 stycznia 2022, 11:08

Witam czy to bezpieczne kupować tylko online ? Zna ktoś tego użytkownika? Chodzi o uprząż potrzebuje wiedzieć skąd czy nie jest kradzione niby gość od 15 lat na allegro ale czy moge zaufać?,może ktoś go zna ?
https://allegrolokalnie.pl/oferta/uprza ... ss-3-m-ykv

fireman.uns
Doświadczenie: Świeżak po Kursie

Re: Kupno z allegro lokalne

Postautor: fireman.uns » 14 stycznia 2022, 16:00

Napisał, że roku produkcji nie wyszczególniono. Nie wiem jak z uprzężami Advance, ale WV nakleja etykietę z numerem seryjnym, rokiem produkcji, itp. Może ktoś z forum napisze jak to jest z uprzężami Advance...

Awatar użytkownika
Krzysztof Dro.
Doświadczenie: Średnio Zaawansowany

Re: Kupno z allegro lokalne

Postautor: Krzysztof Dro. » 14 stycznia 2022, 17:54

fireman.uns pisze:Napisał, że roku produkcji nie wyszczególniono. Nie wiem jak z uprzężami Advance, ale WV nakleja etykietę z numerem seryjnym, rokiem produkcji, itp. Może ktoś z forum napisze jak to jest z uprzężami Advance...

Jeżeli chodzi o gwarancję Advanca to uprząż przychodzi bez wpisanej daty na etykiecie znamionowej, należy w ciągu 14dni od zakupu zarejestrować uprząż na stronie.
Na etykiecie wpisuje się datę pierwszego lotu w naszym kraju nie ma obowiązku robienia przeglądów uprzęży itd...
* ale mogę się mijać z prawdą.

Wróć do „Ogólne”