Witam czy to bezpieczne kupować tylko online ? Zna ktoś tego użytkownika? Chodzi o uprząż potrzebuje wiedzieć skąd czy nie jest kradzione niby gość od 15 lat na allegro ale czy moge zaufać?,może ktoś go zna ?
https://allegrolokalnie.pl/oferta/uprza ... ss-3-m-ykv
Kupno z allegro lokalne
-
- Latam: Tylko Swobodnie
- Doświadczenie: Przelotowiec
-
- Doświadczenie: Świeżak po Kursie
Re: Kupno z allegro lokalne
Napisał, że roku produkcji nie wyszczególniono. Nie wiem jak z uprzężami Advance, ale WV nakleja etykietę z numerem seryjnym, rokiem produkcji, itp. Może ktoś z forum napisze jak to jest z uprzężami Advance...
- Krzysztof Dro.
- Doświadczenie: Średnio Zaawansowany
Re: Kupno z allegro lokalne
fireman.uns pisze:Napisał, że roku produkcji nie wyszczególniono. Nie wiem jak z uprzężami Advance, ale WV nakleja etykietę z numerem seryjnym, rokiem produkcji, itp. Może ktoś z forum napisze jak to jest z uprzężami Advance...
Jeżeli chodzi o gwarancję Advanca to uprząż przychodzi bez wpisanej daty na etykiecie znamionowej, należy w ciągu 14dni od zakupu zarejestrować uprząż na stronie.
Na etykiecie wpisuje się datę pierwszego lotu w naszym kraju nie ma obowiązku robienia przeglądów uprzęży itd...
* ale mogę się mijać z prawdą.