W wywiadzie mówią o Karytnii Słoweńskiej, czyli bardzo blisko doliny Soczy i Tolminu. Biorąc pod uwagę co potafi zrobić górska rzeka i gdzie zlokalizowane jest Gabrje, to czy obecnie latanie jest tam w ogóle możliwe? Czy w związku z powodzią są jakieś dodatkowe ograniczenia przestrzeni?
Powódź w Alpach na Słoweni
-
- Latam: Nie latam
- Doświadczenie: Były Pilot
- Kontakt:
Powódź w Alpach na Słoweni
W wywiadzie mówią o Karytnii Słoweńskiej, czyli bardzo blisko doliny Soczy i Tolminu. Biorąc pod uwagę co potafi zrobić górska rzeka i gdzie zlokalizowane jest Gabrje, to czy obecnie latanie jest tam w ogóle możliwe? Czy w związku z powodzią są jakieś dodatkowe ograniczenia przestrzeni?
Mateusz Lubecki
tel: +48 660 43 44 46
tel: +48 660 43 44 46
-
- Latam: Tylko Swobodnie
- Doświadczenie: Średnio Zaawansowany
Re: Powódź w Alpach na Słoweni
Camp Gabrje bylo ewakuowane ale nie zalalo ich i dzialaja normalnie, wczoraj robilem rezerwacje miejsca. To samo Siber. Drogi tez przejezdne, m.in. przelecz Predel. Jutro mam miec swiezzsze info od lokalesa to skrobne jakby bylo wybitnie inaczej.
pzdr,
/Szymon
/Szymon
- calhal
Mam rezerwację na Gabrje już od dwóch miesięcy. Dzwoniłem do nich i potwierdzam co piszę Szymon. Do tego pogoda raczej zapowiada się sucho na najbliższe dwa tygodnie. Będę tam od soboty
- calhal
Camp Gabrje działa normalnie. Jak zwykle tłok o tej porze roku. Lijak tak samo. Przejazd przez Lajnara do Bledu - widać kilka miejsc w których coś się osunęło ale ładnie posprzątane.
Generalnie w tej części kraju business as usual jak mawiali starożytni amerykanie
Generalnie w tej części kraju business as usual jak mawiali starożytni amerykanie