Zakończenie sprawy sądowej Prawo lotnicze Art 93 ust 6 i 7
-
- Latam: Swobodnie i z Napędem
- Doświadczenie: Sympatyk
Zakończenie sprawy sądowej Prawo lotnicze Art 93 ust 6 i 7
Porządkowałem dziś stare dokumenty i natrafiłem na ten dokument. Dawno mnie nic tak bardzo nie rozbawiło.
- Załączniki
-
- Odpowiedz na skargę
- DSCN8432a.jpg (189.64 KiB) Przejrzano 5100 razy
- der
- Doświadczenie: Średnio Zaawansowany
Re: Zakończenie sprawy sądowej Prawo lotnicze Art 93 ust 6 i 7
Fajnie by było, gdybyś odkrył więcej kart z tej układanki.
- Zbyszek Gotkiewicz
- Doświadczenie: Instruktor
- Kontakt:
Nikt już nie pamięta tej sprawy. I że została wygrana dzięki pomocy prawnej innych pilotów.
Zbyszek Gotkiewicz
- JarekJx
- Doświadczenie: Średnio Zaawansowany
- Kontakt:
der pisze:Fajnie by było, gdybyś odkrył więcej kart z tej układanki.
Wlasnie
JarekJx #ParaSofa #TryFly
-
- Doświadczenie: Sympatyk
Sprawa została wygrana dzięki wielkiej pomocy Grześka Siwika. I wszyscy o tym pamiętają, przynajmniej zainteresowani. Wrzuciłem to bo bawi mnie ten nasz "system". Sędziowie robią co chcą i są kryci z każdej strony. Na sprawie kilka razy zgłaszaliśmy, że nie można nas ukarać z tego art. Sedzia brnął swoja ścieżką mimo że rażąco naruszał prawo.
Wrzuciłem ten dokument bo mnie bawi to co tam jest napisane. Coś jest rażące ale nie oczywiste Dla Prokuratury Generalnej było oczywiste ze wyrok został wydany z naruszeniem prawa, dla Sądu Najwyższego też, ale dla sędziego z Kutna (prawdopodobnie znajomek lokalesa któemu przeszkadzało latanie) już nie. Rozwala mnie że nie można pociągnąć do jakiejkolwiek odpowiedzialnośći sędziego, bo wina musi być rażąca i oczywista a nie tylko rażąca
Wrzuciłem ten dokument bo mnie bawi to co tam jest napisane. Coś jest rażące ale nie oczywiste Dla Prokuratury Generalnej było oczywiste ze wyrok został wydany z naruszeniem prawa, dla Sądu Najwyższego też, ale dla sędziego z Kutna (prawdopodobnie znajomek lokalesa któemu przeszkadzało latanie) już nie. Rozwala mnie że nie można pociągnąć do jakiejkolwiek odpowiedzialnośći sędziego, bo wina musi być rażąca i oczywista a nie tylko rażąca