Dlaczego nie rośnie ilość zdjęć i filmów z UFO?
- Zbyszek Gotkiewicz
- Doświadczenie: Instruktor
- Kontakt:
Dlaczego nie rośnie ilość zdjęć i filmów z UFO?
Temat od czapy , ale w końcu mamy sezon ogórkowy. Tak sobie pomyślałem, że najwięcej doniesień o UFO było chyba w latach sześćdziesiątych. Od tego czasu przybyło nas z miliard lub dwa miliardy i każdy ma w ręku aparat fotograficzny. Czyli szansa na udokumentowanie istnienia UFO, ale też Yeti, syren, potwora z Loch Ness wzrosła wielokrotnie. A tu nic.
Zbyszek Gotkiewicz
- micro
- Latam: Tylko Swobodnie
- Doświadczenie: Świeżak po Kursie
- Kontakt:
Re: Dlaczego nie rośnie ilość zdjęć i filmów z UFO?
Jak to nic, co chwilę coś jest .
https://www.youtube.com/channel/UCx6E4a ... el-QATBlXg
Roman Michalak
- Zbyszek Gotkiewicz
- Kontakt:
micro pisze:Jak to nic, co chwilę coś jest .
Joe chodzi mi o jutuba, bo tam niedawno oglądałem bardzo przekonujące materiały na temat płaskiej ziemi. Chodzi mi o materiały które ktoś chciałby potraktować poważnie.
Zbyszek Gotkiewicz
- micro
- Kontakt:
To jest kanał fundacji nautilus, którą prowadzi Robert Bernatowicz, więc informacje raczej przefiltrowane.
A tu strona https://nautilus.org.pl/
A tu strona https://nautilus.org.pl/
Roman Michalak
- Chrzaszczu
- Kontakt:
Nie wystarczy Ci, że pół Polski szuka krwiożerczego pytona w warszawie? Ludzie są jeszcze bardziej głupi niż w latach 60tych, walka polityczna jest na niższym poziomie niż amerykańskie spiski o UFO..
Paweł Chrząszcz
-
- Latam: Swobodnie i z Napędem
- Doświadczenie: Były Pilot
Kiedyś ludzie wierzyli w Boga Słońce czy krokodyla i oddawali za to zycie, budowali ogromne świątynie i tym trzymali w ryzach swoich poddanych. Dziś wiedza wyparła to wszystko na rzecz innej wiary którą całe państwa wpisują do swoich ustaw zasadniczych śmiejąc się w tym samym momencie z tych pierwszych wyznawców i też budują świątynie. To jak tu rozmawiać o UFO. Człowiek z jego umysłem ograniczonym, jak czegoś nie rozumie, to siła nieziemska i wszystko jasne
Jeszcze całkiem niedawno, tak ze dwieście lat pewnie by wystarczyło, gdyby ktoś wyjął z wora glajta i się na nim przeleciał to kim by był ??? Bogiem? Diabłem? Czy UFO?
Jeszcze całkiem niedawno, tak ze dwieście lat pewnie by wystarczyło, gdyby ktoś wyjął z wora glajta i się na nim przeleciał to kim by był ??? Bogiem? Diabłem? Czy UFO?
Mariusz Kilian
- prokopcio
Dysponujemy (jako ludzkość) dziś tak ogromną technologią i badaniami że wiemy gdzie najbliżej i od kiedy jest możliwe inteligentne życie i jest to na tyle daleko i krótko, że są znikome szansę nawet przy poruszaniu się z prędkością światła, żeby tu ktoś / coś się mogło pojawić fizyka obowiązuje nie tylko ludzi.
Łukasz Prokop
- CichyBart
- Latam: Tylko z Napędem
- Doświadczenie: Średnio Zaawansowany
Chrząszczu to jest UFO! Bierze nieznane mu skrzydło, robi SAT'a, ląduje z przeciągnięciem połówki skrzydła "zeskakując" przodem do niego... i dalej uczy się na instruktora. Mi więcej dowodów na UFO już nie trzeba.
Jeśli nie wiesz co robić, nabieraj wysokości. Nikt się jeszcze nie zderzył z niebem.
PPG / [ITV Boxer (Green) - sprzedane], [Solo 210 - sprzedane], ITV Billy (Red), C-Max E, airone.pro unique single
PPG / [ITV Boxer (Green) - sprzedane], [Solo 210 - sprzedane], ITV Billy (Red), C-Max E, airone.pro unique single
-
Zbyszek Gotkiewicz pisze:Temat od czapy , ale w końcu mamy sezon ogórkowy. Tak sobie pomyślałem, że najwięcej doniesień o UFO było chyba w latach sześćdziesiątych. Od tego czasu przybyło nas z miliard lub dwa miliardy i każdy ma w ręku aparat fotograficzny. Czyli szansa na udokumentowanie istnienia UFO, ale też Yeti, syren, potwora z Loch Ness wzrosła wielokrotnie. A tu nic.
Zbyszku cały czas przybywa, tylko trzeba poszukać
Jeden z ciekawszych kanałów w tej tematyce.
- Zbyszek Gotkiewicz
- Kontakt:
prokopcio pisze:Dysponujemy (jako ludzkość) dziś tak ogromną technologią i badaniami że wiemy gdzie najbliżej i od kiedy jest możliwe inteligentne życie i jest to na tyle daleko i krótko, że są znikome szansę nawet przy poruszaniu się z prędkością światła, żeby tu ktoś / coś się mogło pojawić fizyka obowiązuje nie tylko ludzi.
O właśnie! Zapomniałem o monitoringu i oczach na niebie. Meteoryt pod Czelabińskiem został zarejestrowany przez jakieś 10 kamer a latających talerzy jakoś nie daje się uwiecznić.
Zbyszek Gotkiewicz
-
- Latam: Nie latam
Taki staroć wpisuje się w tematykę
-
- Latam: Nie latam
Zbyszek Gotkiewicz pisze: Czyli szansa na udokumentowanie istnienia UFO, ale też Yeti, syren, potwora z Loch Ness wzrosła wielokrotnie. A tu nic.
co parę minut na youtube wpada film z tematem ufo
https://www.youtube.com/results?search_ ... gAEgA%253D
yeti trochę rzadziej ( i jest sporo filmów innej treści)
https://www.youtube.com/results?sp=EgII ... yeti+-game
syreny częściej pokazują się w filmach niż w realu ale również można coś znaleźć
https://www.youtube.com/results?sp=EgQI ... uery=siren
na youtube jest wszystko prawie wszystko
-
Zbyszek Gotkiewicz pisze:prokopcio pisze:Dysponujemy (jako ludzkość) dziś tak ogromną technologią i badaniami że wiemy gdzie najbliżej i od kiedy jest możliwe inteligentne życie i jest to na tyle daleko i krótko, że są znikome szansę nawet przy poruszaniu się z prędkością światła, żeby tu ktoś / coś się mogło pojawić fizyka obowiązuje nie tylko ludzi.
O właśnie! Zapomniałem o monitoringu i oczach na niebie. Meteoryt pod Czelabińskiem został zarejestrowany przez jakieś 10 kamer a latających talerzy jakoś nie daje się uwiecznić.
Jak to nie da się
- Załączniki
-
- latający.jpg (765.14 KiB) Przejrzano 9527 razy
- Zbyszek Gotkiewicz
- Kontakt:
Malpa_BR pisze:Taki staroć wpisuje się w tematykę
Skrzydło musiało przeczuwać ze UFO nadleci, bo wyskoczyło do przodu zanim zjawisko pojawiło się w zaznaczonym obszarze. Z pewnością ten jasny ślad to było zamykanie korytarza w czasoprzestrzeni którym leciało UFO. Obcy muszą mieć tam swoje gniazdo bo widziałem dużo frontów w tej okolicy W sumie to się nie dziwię, bo okolica ładna. Podobno można u miejscowych dostać paliwo rakietowe obcych pod nazwą rakija lub tak jakoś.
Zbyszek Gotkiewicz
- Chrzaszczu
- Kontakt:
CichyBart pisze:Chrząszczu to jest UFO! Bierze nieznane mu skrzydło, robi SAT'a, ląduje z przeciągnięciem połówki skrzydła "zeskakując" przodem do niego... i dalej uczy się na instruktora. Mi więcej dowodów na UFO już nie trzeba.
Dowodów nie ma więc to ściema
Paweł Chrząszcz
- prokopcio
I nabrał ludzkich cech - skromność
Łukasz Prokop
- CichyBart
Chrzaszczu pisze:CichyBart pisze:Chrząszczu to jest UFO! Bierze nieznane mu skrzydło, robi SAT'a, ląduje z przeciągnięciem połówki skrzydła "zeskakując" przodem do niego... i dalej uczy się na instruktora. Mi więcej dowodów na UFO już nie trzeba.
Dowodów nie ma więc to ściema
Świadek był trzeźwy... świadek był... chyba... ;/
Jeśli nie wiesz co robić, nabieraj wysokości. Nikt się jeszcze nie zderzył z niebem.
- Chrzaszczu
- Kontakt:
Każdy kto twierdzi, że widział ufo mówi, że był trzeźwy i je na pewno widział. Uważaj Cichy bo za chwilę z Ciebie wariata zrobią :p
Do zobaczenia!
Do zobaczenia!
Paweł Chrząszcz
- CichyBart
Chrząszczu, Ty jeszcze wierzysz, że ktoś się nabierze, że jesteśmy normalni... eh...
A wracając do tematu:
A wracając do tematu:
- Arturro67
Witam wszystkich,
ta ilosc rosnie oczywiscie ale nie ilosc jest decydujaca tylko wiarygodnosc.
95 % ludzi ten temat nie interesuje tak naprawde i jest im wszystko jedno czy NASA albo jakis rzad ma kontakt z UFO. Mnie ten temat akurat interesuje i przed kilku laty trafilem na fajny kanal .Kazdy musi sobie sam zinterpretowac te vidia,jednak orginalne vidia z NASA albo zdjecia zrobione przez SOHO sa autentyczne.Jedno jest pewne:NASA nie chce przyznac ze ma od dziesiatkow lat kontakt i tak jak juz wczesniej pisalem 95 % ma to gdzies i uwaza to za bajki. Zbyszek,Ciebie mysle ten temat interesuje skoro zaczales taki temat,podziekuj mi prosze pozniej )
Pozdrowienia Artur
P.S. to kilka moich ulubionych z tego kanalu
ta ilosc rosnie oczywiscie ale nie ilosc jest decydujaca tylko wiarygodnosc.
95 % ludzi ten temat nie interesuje tak naprawde i jest im wszystko jedno czy NASA albo jakis rzad ma kontakt z UFO. Mnie ten temat akurat interesuje i przed kilku laty trafilem na fajny kanal .Kazdy musi sobie sam zinterpretowac te vidia,jednak orginalne vidia z NASA albo zdjecia zrobione przez SOHO sa autentyczne.Jedno jest pewne:NASA nie chce przyznac ze ma od dziesiatkow lat kontakt i tak jak juz wczesniej pisalem 95 % ma to gdzies i uwaza to za bajki. Zbyszek,Ciebie mysle ten temat interesuje skoro zaczales taki temat,podziekuj mi prosze pozniej )
Pozdrowienia Artur
P.S. to kilka moich ulubionych z tego kanalu
Wróć do „Szwarc, mydlo i powidlo”