Zmien adwokata! I zapamiętaj sobie, im mniej jakis mord wygladajacych na znajome wie o Tobie jak najmniej, to tym lepiej dla Ciebie!!! Trzymaj sie!marekvolsky pisze:Paralotniarze i w ogóle ludzie, którzy uprawiają jakieś sporty, lubią wrzucać swoje filmiki z latania na FB, YT i do innych miejsc w necie.
Ja też tak robiłem od czasu do czasu.
Efekt jest taki, że dostałem pozew o podwyższenie alimentów. Żądanie byłej żony to 2400zł. Uzasadn8a to tak, że skoro stać mnie na uprawianie bardzo drogiego sportu, to powinienem mieć pieniądze na takie alimenta. W pozwie ma zawarte wszystko co się da z mojego latania,...fotki, zrzuty z filmów, z FB, YT, a nawet tabelki z rozpiską moich lotów z XC Portalu. Jest tam wszystko, gdzie latałem , ile, na czym, wyjazdy zagraniczne. Ogólnie lipa. Adwokat powiedział mi, że ciężko mi będzie się z tego hobby wytłumaczyć przed sądem.
Także panowie...nie polecam przechwałek w sieci odnośnie swojego latania, bo w razie czego możecie się zdziwić
Dlaczego nie warto chwalić się paralotniarstwem na FB
Re: Dlaczego nie warto chwalić się paralotniarstwem na FB
Mialo byc im wiecej. Sorry za pomylke.Gosc pisze:...zapamiętaj sobie, im mniej jakis mord...
-
- Latam: Swobodnie i z Napędem
- Doświadczenie: Świeżak po Kursie
Zbyszek Gotkiewicz pisze:Widzę, że Twoja była jest inteligentna i atrakcyjna . Pewnie któryś z twoich kolegów to docenił bo coś takiego jak xcportal nawet dla pilotów nie jest sprawa znaną i oczywista
Prawie wszyscy używają do wyszukiwania w sieci Google. Ale jest wyszukiwarka o wiele bardziej skuteczna, szczególnie w wyszukiwaniu aktywności ludzi po nazwisku. Nazywa się hoohle
Wyszukajcie sobie dla próby hoohle, wpiszcie tam swoje imię, nazwisko, albo nick, który zwykle używacie, a przekonacie się, że Hoohle jest dużo bardziej skuteczna od Google
- Zbyszek Gotkiewicz
- Doświadczenie: Instruktor
- Kontakt:
Trzeba kogoś darzyć głębokim uczuciem żeby tak głęboko kopać w internecie
Zbyszek Gotkiewicz
-
- Latam: Swobodnie i z Napędem
- Doświadczenie: Były Pilot
Zbyszek Gotkiewicz pisze:Trzeba kogoś darzyć głębokim uczuciem żeby tak głęboko kopać w internecie
Fenicjański wynalazek...
Mariusz Kilian
- Zbyszek Gotkiewicz
- Doświadczenie: Instruktor
- Kontakt:
ciacholot pisze:Zbyszek Gotkiewicz pisze:Trzeba kogoś darzyć głębokim uczuciem żeby tak głęboko kopać w internecie
Fenicjański wynalazek...
Moim skromnym zdaniem kobiety nie znają wartości pieniędzy. Dla nich liczy się tylko uczucie a pieniądze to jedynie gwarancja uczucia. Bez wielkiego żalu zamienią uczucie miłości na uczucie bezpieczeństwa W obu przypadkach wymagana kwota jest wysoka.
Zbyszek Gotkiewicz
Wróć do „Szwarc, mydlo i powidlo”