Dlaczego nie warto chwalić się paralotniarstwem na FB

Przeróżne dyskusje niezwiązane ściśle z paralotniarstwem.
Gosc

Re: Dlaczego nie warto chwalić się paralotniarstwem na FB

Postautor: Gosc » 21 lutego 2021, 13:33

marekvolsky pisze:Paralotniarze i w ogóle ludzie, którzy uprawiają jakieś sporty, lubią wrzucać swoje filmiki z latania na FB, YT i do innych miejsc w necie.
Ja też tak robiłem od czasu do czasu.
Efekt jest taki, że dostałem pozew o podwyższenie alimentów. Żądanie byłej żony to 2400zł. Uzasadn8a to tak, że skoro stać mnie na uprawianie bardzo drogiego sportu, to powinienem mieć pieniądze na takie alimenta. W pozwie ma zawarte wszystko co się da z mojego latania,...fotki, zrzuty z filmów, z FB, YT, a nawet tabelki z rozpiską moich lotów z XC Portalu. Jest tam wszystko, gdzie latałem , ile, na czym, wyjazdy zagraniczne. Ogólnie lipa. Adwokat powiedział mi, że ciężko mi będzie się z tego hobby wytłumaczyć przed sądem.
Także panowie...nie polecam przechwałek w sieci odnośnie swojego latania, bo w razie czego możecie się zdziwić
Zmien adwokata! I zapamiętaj sobie, im mniej jakis mord wygladajacych na znajome wie o Tobie jak najmniej, to tym lepiej dla Ciebie!!! Trzymaj sie!

Gosc

Postautor: Gosc » 21 lutego 2021, 14:10

Gosc pisze:...zapamiętaj sobie, im mniej jakis mord...
Mialo byc im wiecej. Sorry za pomylke.

7van.krzysztof
Latam: Swobodnie i z Napędem
Doświadczenie: Świeżak po Kursie

Postautor: 7van.krzysztof » 21 lutego 2021, 19:38

Zbyszek Gotkiewicz pisze:Widzę, że Twoja była jest inteligentna i atrakcyjna . Pewnie któryś z twoich kolegów to docenił bo coś takiego jak xcportal nawet dla pilotów nie jest sprawa znaną i oczywista :)

Prawie wszyscy używają do wyszukiwania w sieci Google. Ale jest wyszukiwarka o wiele bardziej skuteczna, szczególnie w wyszukiwaniu aktywności ludzi po nazwisku. Nazywa się hoohle
Wyszukajcie sobie dla próby hoohle, wpiszcie tam swoje imię, nazwisko, albo nick, który zwykle używacie, a przekonacie się, że Hoohle jest dużo bardziej skuteczna od Google

Awatar użytkownika
Zbyszek Gotkiewicz
Doświadczenie: Instruktor
Kontakt:

Postautor: Zbyszek Gotkiewicz » 21 lutego 2021, 19:52

Trzeba kogoś darzyć głębokim uczuciem żeby tak głęboko kopać w internecie :)
Zbyszek Gotkiewicz

ciacholot
Latam: Swobodnie i z Napędem
Doświadczenie: Były Pilot

Postautor: ciacholot » 22 lutego 2021, 10:03

Zbyszek Gotkiewicz pisze:Trzeba kogoś darzyć głębokim uczuciem żeby tak głęboko kopać w internecie :)

Fenicjański wynalazek...
Mariusz Kilian

Awatar użytkownika
Zbyszek Gotkiewicz
Doświadczenie: Instruktor
Kontakt:

Postautor: Zbyszek Gotkiewicz » 22 lutego 2021, 11:20

ciacholot pisze:
Zbyszek Gotkiewicz pisze:Trzeba kogoś darzyć głębokim uczuciem żeby tak głęboko kopać w internecie :)

Fenicjański wynalazek...

Moim skromnym zdaniem kobiety nie znają wartości pieniędzy. Dla nich liczy się tylko uczucie a pieniądze to jedynie gwarancja uczucia. Bez wielkiego żalu zamienią uczucie miłości na uczucie bezpieczeństwa :) W obu przypadkach wymagana kwota jest wysoka.
Zbyszek Gotkiewicz

Wróć do „Szwarc, mydlo i powidlo”