Jak w temacie
Rozglądam się za niedrogą, dobrą i nie zniszczoną uprzężą na 152cm wzrostu
Preferencje? do tej pory miałam tylko airbagi, ostatnie półtorej sezonu latałam na bezdeskowej odwracalnej uprzęży z dzielonymi udami supair "escape"
Szukam alternatywy - możliwie lekkiej.
Już przestałam się upierać co do rozwiązań - ma być lekko, wygodnie i stabilnie tak żeby spokojnie dało się ciasne i turbulentne noszenia wybierać.
poważne propozycje proszę na priv
pozdrawiam,
Kasia
Uprząż dla kurdupla poszukiwana :)
- huzar
- Latam: Tylko Swobodnie
- Doświadczenie: Średnio Zaawansowany
Uprząż dla kurdupla poszukiwana :)
Jak ci się zdarzy zgłupieć w czasie lotu - leć do nieba. O niebo się jeszcze nikt nie rozbił.
-
- Latam: Tylko Swobodnie
- Doświadczenie: Sympatyk
Re: Uprząż dla kurdupla poszukiwana :)
Kasiu stabilna znaczy nie czuła , czyli nie spełniająca ostatniego twojego życzenia nie nadaje się do wybierania ciasnych - turbulentnych noszeń
A tak na serio to ma być kokon czy siedząca , AIRbeg preferowany -czy raczej protektor ( gąbkowy czy inny) czy z deska czy bez .
to może co uradzimy ale najpierw napisz jakie masz PREFERENCJE jako kobieta Pilot
A tak na serio to ma być kokon czy siedząca , AIRbeg preferowany -czy raczej protektor ( gąbkowy czy inny) czy z deska czy bez .
to może co uradzimy ale najpierw napisz jakie masz PREFERENCJE jako kobieta Pilot
Re: Uprząż dla kurdupla poszukiwana :)
Cześć mam SKY Excite 3(kokon ale odpinany)jak jesteś zainteresowana, napisz na maila:
barney7(wredna)o2.pl
odpiszę co i jak.Pozdrawiam
barney7(wredna)o2.pl
odpiszę co i jak.Pozdrawiam