Szukam uprzęży z air bagiem (coś jak Haska, Connect Reverse Evo) rozmiar na 70kg i 176cm wzrostu w bardzo dobrym stanie nie starszą niż 4 lata.
Chętnie w komplecie z zapasem (90kg).
Kontakt: Kuba@jmendys.com
Kupię uprząż z air bagiem
- Maciej Pigulski
- Latam: Tylko Swobodnie
- Doświadczenie: Średnio Zaawansowany
-
- Doświadczenie: Świeżak po Kursie
Re: Kupię uprząż z air bagiem
Maciej Pigulski pisze:https://www.olx.pl/oferta/uprzaz-paralotniowa-advance-progress-2-zapas-i-dodatki-CID767-IDi0Ycx.html
Dzięki za ofertę, zdecydowałem jednak, że szukam czegoś z deską.
-
- Latam: Swobodnie i z Napędem
- Doświadczenie: Sympatyk
- Kontakt:
JakubM pisze:Maciej Pigulski pisze:https://www.olx.pl/oferta/uprzaz-paralotniowa-advance-progress-2-zapas-i-dodatki-CID767-IDi0Ycx.html
Dzięki za ofertę, zdecydowałem jednak, że szukam czegoś z deską.
To bład. Progres 2 jest super uprzęża . Oddzielne mocowanie/opinanie nóg powoduje ze gdy skrzydło wchodzi w komin podnosi ci jedną noge, z tej strony gdzie skrzydło weszło w komin. Od razu to czujesz. I teraz uwaga! - wystraczy docisnąc te nogę w dół i skrzydło zaczyna krecić komin, naprawde rewelka. Tę samą zasadę Advance zastosował w nowym Lightnesie2
Jest to plecakouprząż. Spakujesz wszystko, glajta, kask, elektronikę i nawet miejsca starcza na byty i ciuchy. Po złożeniu robi się mały plecaczek a nie wielki bambaryło
Jesli chciałbyś jednak kupić taka uprząż, nowa czy tez używaną- to odezwij się- pomogę
pozdr
Przemek Kamon
przemekkamon@gmail.com
-
PrzemKam pisze:To bład. Progres 2 jest super uprzęża . Oddzielne mocowanie/opinanie nóg powoduje ze gdy skrzydło wchodzi w komin podnosi ci jedną noge, z tej strony gdzie skrzydło weszło w komin. Od razu to czujesz. I teraz uwaga! - wystraczy docisnąc te nogę w dół i skrzydło zaczyna krecić komin, naprawde rewelka. Tę samą zasadę Advance zastosował w nowym Lightnesie2
Jesli chciałbyś jednak kupić taka uprząż, nowa czy tez używaną- to odezwij się- pomogę
pozdr
Przemek Kamon
przemekkamon@gmail.com
Dzięki
Wykluczałem hamak z dwóch powodów :
1. Dopiero co zmieniłem skrzydło z A na B i zanim sie w nowe wlatam chce ograniczyć inne zmiany.
2. Przymierzałem Escapea 2 i mimo słuchania zachwalania ze to takie wygodne i usilnych prób wyregulowania było mi w niej okropnie niewygodnie - chyba zwyczajnie nie lubię być tak opinany. W zwykłym hamaku rozwieszonymi między drzewami tez sie nie odnajduje.
-
- Latam: Swobodnie i z Napędem
- Doświadczenie: Instruktor
- Kontakt:
Dzięki
1. Dopiero co zmieniłem skrzydło z A na B i zanim sie w nowe wlatam chce ograniczyć inne zmiany.
2. Przymierzałem Escapea 2 i mimo słuchania zachwalania ze to takie wygodne i usilnych prób wyregulowania było mi w niej okropnie niewygodnie - chyba zwyczajnie nie lubię być tak opinany. W zwykłym hamaku rozwieszonymi między drzewami tez sie nie odnajduje.[/quote]
Dodam od siebie, że strasznie ciężko się w takiej pierdzi.
Mam do sprzedania w twoim rozmiarze Swing Reverse Evo.
nowa 2200
nowa po kilku lotach 1900
2. Przymierzałem Escapea 2 i mimo słuchania zachwalania ze to takie wygodne i usilnych prób wyregulowania było mi w niej okropnie niewygodnie - chyba zwyczajnie nie lubię być tak opinany. W zwykłym hamaku rozwieszonymi między drzewami tez sie nie odnajduje.[/quote]
Dodam od siebie, że strasznie ciężko się w takiej pierdzi.
Mam do sprzedania w twoim rozmiarze Swing Reverse Evo.
nowa 2200
nowa po kilku lotach 1900
Szkoła Paralotniowa Airaction
Najszybszy glajt PPG Apco F1
Idealny dla zaawansowanych PPG Apco F 3
Paralotnie BGD
Elektronika dla glajciarzy
http://www.airaction.pl
Najszybszy glajt PPG Apco F1
Idealny dla zaawansowanych PPG Apco F 3
Paralotnie BGD
Elektronika dla glajciarzy
http://www.airaction.pl
- Lucjan Piekutowski
- Latam: Nie latam
Jak cię interesuje taka http://www.woodyvalley.eu/download/manu ... nglish.pdf, to koleżanka coś mówiła, że chce sprzedać. Mogę zapytać.
-
Niekatualne