Sprzedam pikawkę z bluetooth Gofly Pico
https://lh3.googleusercontent.com/-h6up ... 06.NEF.jpg
http://www.goflyinstruments.com/wp-cont ... Manual.pdf
100zł z wysyłką
sprzedam vario gofly pico
- Marcin Kawula
- Latam: Tylko Swobodnie
- Doświadczenie: Średnio Zaawansowany
Re: sprzedam vario gofly pico
Cześć,
Czy on komunikuje się tylko z IPhone'm czy też z urządzeniami na androidzie? Jeśli gada z Androidem, to chętnie wezmę.
Pozdrawiam
Marcin 69559181dziewięć
Czy on komunikuje się tylko z IPhone'm czy też z urządzeniami na androidzie? Jeśli gada z Androidem, to chętnie wezmę.
Pozdrawiam
Marcin 69559181dziewięć
-
- Doświadczenie: Sympatyk
sprzedane
- Marcin Kawula
Jako nowy szczęśliwy posiadacz pico chciałbym tylko potwierdzić, że pikawka ta, o dziwo, dała się od razu sparować przez bluetootha z tabletem na Androidzie i pięknie współpracuje z XCTrackiem (vario działa bez zarzutu). Można więc zakupić byle jaki 7 calowy tablet z GPS i odpalić na nim XCTracka.
- Lucjan Piekutowski
- Latam: Nie latam
- Doświadczenie: Świeżak po Kursie
Marcin Kawula pisze:Jako nowy szczęśliwy posiadacz pico chciałbym tylko potwierdzić, że pikawka ta, o dziwo, dała się od razu sparować przez bluetootha z tabletem na Androidzie i pięknie współpracuje z XCTrackiem (vario działa bez zarzutu). Można więc zakupić byle jaki 7 calowy tablet z GPS i odpalić na nim XCTracka.
Dziwne, bo w przytoczonej instrukcji wyraźnie jest napisane, że się nie da, ale może ty masz inna wersję, tzn. nie tą dla iphona ?
- Marcin Kawula
Też jestem zdziwiony bo autorzy piszą tylko o i-urządzeniach , nie miałem więc wielkich nadziei, ale włączyłem bluetootha, wpisałem PIN (9999) i działa na androidzie.
- Lucjan Piekutowski
- Latam: Nie latam
- Doświadczenie: Świeżak po Kursie
Marcin Kawula pisze:Też jestem zdziwiony bo autorzy piszą tylko o i-urządzeniach , nie miałem więc wielkich nadziei, ale włączyłem bluetootha, wpisałem PIN (9999) i działa na androidzie.
Z tego co doczytałem u producenta to ta pikawka działa z androidem a nawet z nawigacjami posiadającymi bluetooth np. na LK 8000.
https://groups.google.com/forum/#!topic ... L0f0NHOFW0
Niestety nie widzę żeby było gdzieś do kupienia, choć pewnie można producenta zachęcić do wyprodukowania jeszcze kilku.