Sprzedam zielone 777 Queen z 2016 roku w rozmiarze L 100-120 kg. Skrzydło nie jest zniszczone, ani nie było w wodzie czy na drzewie. Nowoczesna konstrukcja. Shark nose.
Fajnie lata jest lekkie i szybkie, dużo mówi, ale łatwo można nawiązać z nim kontakt. Może dla tego, że to inteligentna Queen . Lubi być doważone. Wtedy stabilnie i gładko lata. Można wyczuć każdy komin i zabrać się z nim do sufitu. Duża doskonałość. Ponieważ wydłużenie to 6,2 i EN-C nie polecam początkującym pilotom.
W komplecie plecak, worek i taśma.
Na allegro wystawiłem za 5500 zł, ale jak ktoś obieca dobre traktowanie, elegancję i należny szacunek( jej, tej Queen. Nie mi) to jestem skłonny oddać za mniej.
777 Queen L
-
- Latam: Swobodnie i z Napędem
- Doświadczenie: Były Pilot
777 Queen L
Mariusz Kilian
-
Re: 777 Queen L
Ponawiam ofertę i obniżam cenę wyjściową do 5000zł.
Uwaga!
Cena za tydzień zostanie obniżona o 200 zł. za następny tydzień znowu obniżę o kolejne 200. Jak ktoś chce kupić taniej niech czeka, a jak komuś nie chodzi o dwie stówy, a chce mieć dobrego glajta niech kupuje już.
Uwaga!
Cena za tydzień zostanie obniżona o 200 zł. za następny tydzień znowu obniżę o kolejne 200. Jak ktoś chce kupić taniej niech czeka, a jak komuś nie chodzi o dwie stówy, a chce mieć dobrego glajta niech kupuje już.
Mariusz Kilian
-
Przypominam, że moje skrzydło do niedzieli kosztuje 4800zł. Po niedzieli cena zejdzie w dół o kolejne 200 zł.
Mariusz Kilian
-
Mija kolejny tydzień, więc cena mojego skrzydła spada o kolejne 200 zł.
Oznacza to, że teraz Queen L z 2016r. kosztuje 4400 zł.
Oznacza to, że teraz Queen L z 2016r. kosztuje 4400 zł.
Mariusz Kilian
- Zbyszek Gotkiewicz
- Doświadczenie: Instruktor
- Kontakt:
Strasznie tanio jak za takie skrzydło. Przecież to jest dość popularny i rozmiar i klasa i model. Ciekawe czemu nie ma zainteresowania. Może trzeba by ogłosić chęć sprzedaży na jakimś zagranicznym forum?
Zbyszek Gotkiewicz
-
Zbyszek Gotkiewicz pisze:Strasznie tanio jak za takie skrzydło. Przecież to jest dość popularny i rozmiar i klasa i model. Ciekawe czemu nie ma zainteresowania. Może trzeba by ogłosić chęć sprzedaży na jakimś zagranicznym forum?
Też nie wiem bo to skrzydło przecież świetnie lata nawet z takim słabeuszem jak ja, ale jak teraz nikt nie kupi to zawieszam sprzedaż i jadę na nim polatać. Po Świętach wystawię tak jak radzisz.
Mariusz Kilian