Sprzedam Tandem PPG?PG BGD Cyclone 38 2022

Jeśli w ogłoszeniu autor nie poda ceny, to zrobię to ja, według własnego widzimisię
xcwalter
Latam: Swobodnie i z Napędem
Doświadczenie: Instruktor
Kontakt:

Sprzedam Tandem PPG?PG BGD Cyclone 38 2022

Postautor: xcwalter » 09 września 2022, 23:19

Tandem BGD Cyclone 38 doskonałe skrzydło z niesamowicie przyjemnym sterowaniem. Nalot 10 godzin, wygląda jak nowe, w zestawie wszytko to co daje producent. Latałem na nim solo i był niewiarygodnie delikatny, zwrotny i posłuszny w sterowaniu. W tandemie, z Polini 250 i pasażerem 100 kg silnik nie wykazywał zwiększonego zapotrzebowania na benzynę. Latałem na nim również termicznie i okazuje się, że skrzydło doskonale się spisuje również i w tej dziedzinie. Dlatego z czystym sumieniem polecam go pilotom uniwersalnym, latającym termicznie i silnikowo, oraz jako skrzydło tandemowe dla PPGG.
Więcej można poczytać tutaj na stronie airaction.
W komplecie worek i taśma kompresyjna, szybkopak i dopuszczenie do lotów do 08.2023
Skrzydło jest oczywiście objęte gwarancją.
Można je oblatać i odebrać osobiście na lotnisku Rudniki koło Częstochowy. Mogę wysłać kurierem po wpłacie na konto.
Jestem pilotem do 27 lat, instruktorem od 15 lat, generalnym przedstawicielem firmy Apco w Polsce. Chętnie pomogę we właściwym doborze sprzętu.
Cena 13500 zł
Cena nowego 15600 zł
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Szkoła Paralotniowa Airaction
Najszybszy glajt PPG Apco F1
Idealny dla zaawansowanych PPG Apco F 3
Paralotnie BGD
Elektronika dla glajciarzy
http://www.airaction.pl

xcwalter