Sprzedam motoparalotnie po tacie TANIO
Sprzedam motoparalotnie po tacie TANIO
Witam chce sprzedac motoparalotnie ktora zostala po smierci ojca. jest tam caly zestaw do latania, z tego co wiem ojciec kupil ja i nawet nie latal probowal sie uczyc na ziemi 2 razy a potem sprzet lezal w worku w garazu. Jest naped ze stelarzem , skrzydlo i uprzaz. Skrzydlo to epsilon 5 w mojej ocenie w stanie idealnym. Widac ze praktycznie nie uzywane , nie znam sie na tym ale doradzono mi zebym nie sprzedal za mniej niz 3000zl. jesli ktos chce kupic wysle zdjecia przez messengera. moj numer724693004
-
- Latam: Swobodnie i z Napędem
- Doświadczenie: Świeżak po Kursie
Re: Sprzedam motoparalotnie po tacie TANIO
Witajcie, rozmawiałem z Kolegą ogłoszeniodawcą przez telefon.
Jeśli chodzi o napęd to Solo 210 w wersji standardowej, uprząż Parapower na wagach.
Napęd w tej chwili nie odpala, sprzedawca podejrzewa gaźnik, poradziłem mu żeby osoby bez przeszkolenia nie próbowały go uruchamiać.
Kosz jest czerwony a śmigło białe
Nie wiem czy kosz jest dzielony, a śmigło jak sam właściciel mówił rozkleja się w miejscu połączenia połówek.
Człowiek z rozmowy wydaje się być uczciwym gościem.
Jeśli chodzi o napęd to Solo 210 w wersji standardowej, uprząż Parapower na wagach.
Napęd w tej chwili nie odpala, sprzedawca podejrzewa gaźnik, poradziłem mu żeby osoby bez przeszkolenia nie próbowały go uruchamiać.
Kosz jest czerwony a śmigło białe
Nie wiem czy kosz jest dzielony, a śmigło jak sam właściciel mówił rozkleja się w miejscu połączenia połówek.
Człowiek z rozmowy wydaje się być uczciwym gościem.