Sigma 10 25 (80-100kg)
Sigma 10 25 (80-100kg)
Czolem, sprzedam S10,kolor grey, nalot 5h (udokumentowany), glajt wyprodukowany w czerwcu, kupiony w lipcu, pierwszy lot 15 sierpien, ostatni lot w pazdzierniku 2017. Plecak i worek nieuzywane. Do obejrzenia lub lotu testowego na Zarze.
Cena 3100 euro.
Cena 3100 euro.
-
- Latam: Swobodnie i z Napędem
- Doświadczenie: Średnio Zaawansowany
Re: Sigma 10 25 (80-100kg)
Błażej
Dasz kontakt tel do siebie?
Dasz kontakt tel do siebie?
Cena 3000
Powodem sprzedazy to przejscie na H&F lightweight zestaw.
Skrzydlo nowka, latane na Zarze, Skrzyczne i Bassano.
- der
Blaze pisze:Cena 3000
I to wszystko zajęło Ci 5 godzin ?
Mistrz !
- Blazej
- Latam: Tylko Swobodnie
- Doświadczenie: Sympatyk
Widze, ze jak zwykle najwiecej do powiedzenia ma lokalny wojownik klawiatury zupelnie nie zainteresowany watkiem.
Posyp sie brokatem to blysniesz jeszcze bardziej ale jezeli masz zapytania odnosne skrzydla to powyzej jest nr telefonu.
Posyp sie brokatem to blysniesz jeszcze bardziej ale jezeli masz zapytania odnosne skrzydla to powyzej jest nr telefonu.
- der
Te traki przez telefon chcesz przedyktować ? Trzy bardzo lotne miejscówki w lotnym okresie, 2 miesiące i 5 godzin na pełnowartościowym C.
To po prostu brzmi intrygująco.
Z pozytywów , to chociaż się zarejestrowałeś by dać minusa, za co ode mnie masz plusa.
Na zdrowie
To po prostu brzmi intrygująco.
Z pozytywów , to chociaż się zarejestrowałeś by dać minusa, za co ode mnie masz plusa.
Na zdrowie
- Zbyszek Gotkiewicz
- Doświadczenie: Instruktor
- Kontakt:
Der. Niepotrzebnie sugerujesz oszustwo jeśli nie masz na to żadnych dowodów. Jeśli masz wątpliwości to zapytaj, ale bez agresji.
Zbyszek Gotkiewicz
- der
Zbyszek, nie mylmy wątpliwości czy słów uznania (vide Mistrz !) z agresją, nie ja sypać brokatem się kazałem. Kolega Blazej po prostu nie ma smykałki handlowca
Największy atrybut oferowanego towaru podkreślił w najgorszy możliwy sposób.
Wcale nie wątpię w nalot 5 godzin. Mój od końca października wynosi 2
Jednak podkreślanie tego odwiedzeniem trzech popularnych bardzo lotnych miejscówek w lotnym okresie i do tego ciągotką do H&F,nie dodaje wartości oferowanemu towarowi.
Na obcojęzycznym forum umieją handlować. Przy takiej okazji sprzedaży w opisie najczęściej dodaje się "wrong size"
I już mało kto wnika, czy to jest próba spieniężenia nagrody, leżaka magazynowego, fanaberii męża grożącej rozwodem czy puszczenia w świat bez faktury towaru, który jeszcze przez 3 lata będzie się gdzieś amortyzował.
p.s.
Wcale nie zajrzałem do tego wątku ze złośliwości, ale zainteresowania. Jak wiesz, jestem na etapie zmiany skrzydła. Pomimo, że to to niemal 20% taniej od nowego, ciągle sporo ponad wyznaczony mój własny próg psychologiczny. (nie że drogo, ale ja za biedny jestem) Zatem Blazeju, raczej nie zadzwonię.
Największy atrybut oferowanego towaru podkreślił w najgorszy możliwy sposób.
Wcale nie wątpię w nalot 5 godzin. Mój od końca października wynosi 2
Jednak podkreślanie tego odwiedzeniem trzech popularnych bardzo lotnych miejscówek w lotnym okresie i do tego ciągotką do H&F,nie dodaje wartości oferowanemu towarowi.
Na obcojęzycznym forum umieją handlować. Przy takiej okazji sprzedaży w opisie najczęściej dodaje się "wrong size"
I już mało kto wnika, czy to jest próba spieniężenia nagrody, leżaka magazynowego, fanaberii męża grożącej rozwodem czy puszczenia w świat bez faktury towaru, który jeszcze przez 3 lata będzie się gdzieś amortyzował.
p.s.
Wcale nie zajrzałem do tego wątku ze złośliwości, ale zainteresowania. Jak wiesz, jestem na etapie zmiany skrzydła. Pomimo, że to to niemal 20% taniej od nowego, ciągle sporo ponad wyznaczony mój własny próg psychologiczny. (nie że drogo, ale ja za biedny jestem) Zatem Blazeju, raczej nie zadzwonię.
- Zbyszek Gotkiewicz
- Doświadczenie: Instruktor
- Kontakt:
Der. To może napiszesz krótki poradnik jak sprzedawać Myślę, że podanie pewnych podstawowych informacji jest wystarczające dla kupującego, a naszkicowanie jakiegoś tła dla sprzedaży jest dobre dla nawiązania jakiegoś porozumienia z kupującym.
Zbyszek Gotkiewicz
- Blazej
W drodze do pracy jadac swoim fordem nie zatrzymuje sie przy nowo powstalym salonie mercedesa by zwrocic uwage menadzerowi, ze kolor auta na wystawie jest do bani i nie przykuwa wzroku tak jak powinien i jaka mam pewnosc, ze licznik nie jest cofniety?...pomijajac zupelnie fakt, ze nie mam zamiaru go kupic, nie stac mnie na niego, stac ale przekracza moj zamierzony budzet, za duza moc, nie lubie niemcow etc.
Dla mnie w lataniu zawsze bylo najwazniejsze....latanie. Nic nie wnoszace kasliwe komentarze pozostawiam tym drugim pilotom.
Kazdy kto jest zainteresowany skrzydlem, ktore wystawilem zawsze moze zadzwonic lub napisac, z mila checia odpowiem na wszystkie nurtujace pytania.
Dla mnie w lataniu zawsze bylo najwazniejsze....latanie. Nic nie wnoszace kasliwe komentarze pozostawiam tym drugim pilotom.
Kazdy kto jest zainteresowany skrzydlem, ktore wystawilem zawsze moze zadzwonic lub napisac, z mila checia odpowiem na wszystkie nurtujace pytania.
- der
Salon salonowi nie równy.
kto szuka ten znajdzie....sobie Mercedesa dla ubogich
http://www.paraglidingforum.com/viewtopic.php?t=89360
Ode mnie kolejny plus dla Ciebie za napisanie następnego posta.
kto wie, kiedyś, może napiszesz jeszcze coś o lataniu.
kto szuka ten znajdzie....sobie Mercedesa dla ubogich
http://www.paraglidingforum.com/viewtopic.php?t=89360
Ode mnie kolejny plus dla Ciebie za napisanie następnego posta.
kto wie, kiedyś, może napiszesz jeszcze coś o lataniu.
- Blazej
Cena 2950€
Czy korzystajac z okazji moge prosic moderatorow o usuwanie kolejnych postow pisanych przez specjalistow ds. marketingu i reklamy, doradcow biznesowych, handlowcow, pilotow gawedziarzy, kolekcjonerow plusow, rozdawaczy plusow, rozdawaczy minusow a ktore to nie maja nic wspolnego z zamieszczonym tutaj przeze mnie watkiem zamieniajac tym samym miejsce gdzie mozna cos sprzedac w miejsce do prob podnoszenia niskiego poczucia wlasnej wartosci ?
Czy korzystajac z okazji moge prosic moderatorow o usuwanie kolejnych postow pisanych przez specjalistow ds. marketingu i reklamy, doradcow biznesowych, handlowcow, pilotow gawedziarzy, kolekcjonerow plusow, rozdawaczy plusow, rozdawaczy minusow a ktore to nie maja nic wspolnego z zamieszczonym tutaj przeze mnie watkiem zamieniajac tym samym miejsce gdzie mozna cos sprzedac w miejsce do prob podnoszenia niskiego poczucia wlasnej wartosci ?
- Blazej
Moge wystawic fv.
- Blazej
Sprzedane.