Platforma na hak THULE

Jeśli w ogłoszeniu autor nie poda ceny, to zrobię to ja, według własnego widzimisię
ppguser
Latam: Swobodnie i z Napędem
Doświadczenie: Średnio Zaawansowany

Platforma na hak THULE

Postautor: ppguser » 08 kwietnia 2016, 16:16

Do sprzedania mam platformę Thule Easybase 949

http://www.thule.com/pl-pl/pl/products/ ... 9-_-949000

Moja cena 540zł Jak ktoś chce wrzucić w koszty mogę wystawić fakturę (+marża)
Biorąc pod uwagę że to firmowa platforma Thule cena nie jest wysoka.

Idealnie nadaje się do niewielkiego przerobienia by wozić na haku napęd i inne pierdoły. Wystarczy dostawić małą platformę z zaczepami i na startowisku jesteśmy gotowi od momentu podjechania :)

Kupiłem ją z zamiarem przerobienia, ale zbieram na trajkę której i tak tam nie załaduje :/. Dodam że robiłem mały research i ta platforma jest najstabilniejsza z tego typu patentów na rynku do tego ma chyba największą homologowaną ładowność (45kg). NIe przeszkadzało mi to na niej stanąć i pokołysać autem w celu sprawdzenia stabilności :), póki co tak ciężkich napędów nikt nie produkuje ;)

Montaż i demontaż to dosłownie paręnaście sekund, a zaczep na kule jest zrobiony tak że już nawet samo dokręcenie śruby dłonią powoduje iż trzyma się ona jak przyspawana .

Platforma kompletna w bdb stanie poza pękniętym lekko kloszykiem od prawej lampki. Sprawdzałem oryginalna thule to około 36zł, ale nie kupowałem bo zakleiłem taśmą, lampka działa.

Taką przerobioną platformę ma kolega Cezar i widać ją na poniższym filmie, gdzie jest zawieszona na haku.

Przerobienie jej nie wyklucza wożenia innych bagaży lub rowerów, a jak ktoś ma kasę i fantazje to może dokupić dodatkowy ogrmny kufer w którym zmieści i zamknie cały komplet do latania wraz z glajtem, paliwem i całą resztą gratów. Bez zapachu benzyny i marudzenia żony w aucie ;) Opcja na wakacje idealna.

http://www.thule.com/pl-pl/pl/products/ ... 0-_-900000

http://allegro.pl/thule-bagaznik-na-hak ... 32660.html

Platformę można sobie obejrzeć na Dolnym Śląsku, a od weekendu majowego w Warszawie bo przyjadę z rowerami. Więcej informacji na priv.

ppguser

Re: Platforma na hak THULE

Postautor: ppguser » 09 kwietnia 2016, 15:49

Proszę wstrzymać się chwilowo z zapytaniami bo jest kupiec. Dziękuje.

Dan

Postautor: Dan » 20 kwietnia 2016, 16:16

Witam, proszę o informację czy oferta jest nadal aktualna.

ppguser

Postautor: ppguser » 21 kwietnia 2016, 19:26

Platforma sprzedana. Zapomniałem napisać, ale jakby ktoś szukał porządnej bazy do przeróbki to polecam właśnie ten model.

Wróć do „Sprzedam”