Rotor H130 w idealnym stanie, wygłaskany i bardzo szanowany w wersji z wygodniejszą uprzężą Apco na sztywnych wyporach.
+dodatkowo nowiutkie trzyłopatowe śmigło Peszke 132 (kupione niedawno, niezakładane, oczywiście z gwarancją producenta)
+radio dwuzakresowe Navcomm TK890 z pozwoleniem radiowym ładowarką itd.
+kontener na zapas Dudka
+V taśma Dudaka z deltakmi
+karabinki
+nowy obrotomierz z folią na wyświetlaczu, jeszcze niezałożony
+plecak na glajta Swinga (duży i bardzo lekki)
+rękaw
+pompka elektryczna do spuszczania benzyny
+dodatkowy kanister na ewentualny długi przelot wraz z pompką ręczną
+cienki pokrowiec zakładany na uprząż jak napęd jest rozłożony
+pokrowiec na kosz
+pokrowce na śmigła
+butelka oleju tak żeby było wszystko gotowe do startu

Dorzucam spadochron zapasowy Charlie SC118, którego kupiłem od dealera i jestem właścicielem od początku tj. od 2005 roku. Spadochron ułożony w kontenerze GRATIS gdyż jest po resursie. Był przekładany regularnie i trzymany w mieszkaniu.
Teraz uprzedzam pytania ewentualnych zainteresowanych:
Powód sprzedaży to spontaniczna decyzja o przesiadce na trajke. Śmigło Peszke zakupiłem na nowy sezon 2 miesiące temu, ale nawet nie zdążyłem go założyć na piastę :/ Cały sprzęt zawsze trzymany w suchym i ogrzewanym pomieszczeniu. Oczywiście zainteresowany może oblecieć napęd. Oczywiście godzę się na wizytę w serwisie i oględziny, choć to niepotrzebne bo właśnie tam był robiony w zimie przegląd przed sezonem

Aha, oryginalne śmigło oczywiście też jest i jest sprawne i działa, zresztą to właśnie na nim latałem. Peszkowe zostało dokupione w tym roku po prostu jako upgrade na nowy sezon po bardzo pozytywnych komentarzach od innych użytkowników. Żeby opisać wszystko uczciwie to wspomnę że śmigło fabryczne miało kiedyś spotkanie z deltką od skrzydła podczas nirfortunnego startu. Oczywiście od razu pojechało do producenta na sprawdzenie i wyważenie.
Cena 8700 zł. Odliczając wszystkie dodatki to za napęd wychodzi sporo poniżej 7000zł. Jestem skłonny sprzedać śmigło Peszke oddzielnie i wtedy cena automatycznie spadnie. Jednak zrobię to tylko wtedy jak zgłosi się równolegle 2 kupców. Generalnie wolałbym puścić zestaw. Do odbioru, obejrzenia i oblatania w Warszawie.
Przyszły właściciel będzie bardziej niż zadowolony. W silniku wszystko jest sprawne i działające. Nie miałem żadnych przygód z szarpaczką czy innych. Gaźnik zawsze był i jest zaplombowany przez serwis.
Fotki dorzucę w najbliższym czasie jak tylko zrobię. Wszystkie bardziej szczegółowe pytania proszę kierować na maila forys (małpa) interia.pl ew. tel 60 siedem 79 jeden 47 cztery