Zbyszek Gotkiewicz pisze:Ciekawe co wymyślisz na warun
Szaleje mi wyświetlacz i wlepiłem Zbyszkowi kciuka w dół- jak to cofnąć?
Zbyszek Gotkiewicz pisze:Ciekawe co wymyślisz na warun
Zbyszek Gotkiewicz pisze:Co do hyena to zupełnie bez związku z tym określeniem mam kilku kolegów którzy utworzyli kiedyś klub towarzyski nazywając go hyena team Już chyba nikt z nich nie lata, ale grupa była wyjątkowo sympatyczna. Pozostała mi po nich fajna znajomość i koszulka grupowa. A co do wiatrów to oprócz el plerro to spotykam również el bocco. Równie bezużyteczny
mucha pisze:Piotrek Pokorny
prawie dobrze, ale muszę ostro zaoponować, gdyż balony to zawsze będą cycki i tu proszę nie dywagować.
Co nie mniej ważne balooning to (typowa dla Mieroszowa) sytuacja gdy spragniona latania gawiedź jedyne co może zrobić to po wyrywającym z butów starcie unosić się z zerową postępową i częstą okazją do użycia speeda w nadziei że nie przewieje.
Jackie pisze:Przy okazji chciałbym się dowiedzie co oznacza skrót ratunkowego systemu hamującego czyli SIP . Czy to skrót z angielskiego? W internecie próbuję to odnaleźć ale nie mogę, może ktoś wie...
pukpuk pisze:A co to jest "ściera"?
Poruszone np tutaj: viewtopic.php?f=28&t=1727&start=20#p43634
Wróć do „Wejście dla początkujących”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość