Dział dla niezorientowanych, acz chętnych. Odpowiemy tu na najbardziej podstawowe pytania. Dla ułatwienia nam zadania prosimy o podanie jakiejś lokalizacji i innych szczegółów, które mogą okazać się istotne.
Z tego miejsca chciałem się z Wami przywitać, i podziękować Uriukowi za aktywację konta. Część z Was już poznałem przez jutuba, i tak sobie myślę, że tu same "stare wygi' Ja jestem świeżakiem po kursie, ale jeszcze przed egzaminem, do którego mam nadzieje niebawem podejdę. No i będziemy mogli się poznać osobiście na startowiskach.
Kurcze micro, zawiodę Cie.. nie mam żadnego filmiku, a nawet zdjęcia ;( może to dlatego, że nie posiadam kamerki. Za to na fb szkoły (X) są wrzucone jakieś foty, był to pierwszy tegoroczny kurs.
nie wiem czy mogę tak robić, ale dobra. 5.04.18r (bardzo dobra szkoła i fajna ekipa) Ze względu na obłożenie, drugi etap na holu zrobiłem w innej szkole, i też było super (w sumie chyba lepiej z niejednego pieca chleb jeść)
O super . Lubię filmy ze szkoły Tamary,a szczególnie z Jaworzynki . Dzisiaj na Jaworzynce też latali, nie mogłem się oderwać choć rozdzielczość kiepska, a i wiatr przestawił trochę kamerę i nie widać całego stoku .