Nauka i zabawa na ziemi
Nauka i zabawa na ziemi
Cześć, mam pytanie jestem po kursie 1+2 etap i teraz chciał bym zaczac się bawić i uczyć na ziemi gdzie znajdę jakieś ćwiczenia bądź czy jest ktoś z okolic Katowic kto by coś pokazał. Pozdrawiam
-
- Latam: Tylko Swobodnie
- Doświadczenie: Świeżak po Kursie
- Kontakt:
Re: Nauka i zabawa na ziemi
Na kursie powinni Ci pokazać jak można ćwiczyć GH, jak nie pokazali to inspiracje możesz znaleźć na filmikach jak te:
-
-
-
-
-
-
Ogólnie powinieneś ćwiczyć np. chodzenie ze skrzydłem nad głową po zadanej ścieżce bez patrzenia na nie, 'lewitowanie' skrzydłem nisko nad ziemią (czyli utrzymanie w powietrzu nie pozwalając położyć się na trawie), zrzucanie polówek/robienie frontstalli jednocześnie nie pozwalając skrzydłu upaść na ziemię, odwrotny kiting (komorami w dół), obracanie skrzydła o 360* i co tam jeszcze wyobraźnia przyniesie...
-
-
-
-
-
-
Ogólnie powinieneś ćwiczyć np. chodzenie ze skrzydłem nad głową po zadanej ścieżce bez patrzenia na nie, 'lewitowanie' skrzydłem nisko nad ziemią (czyli utrzymanie w powietrzu nie pozwalając położyć się na trawie), zrzucanie polówek/robienie frontstalli jednocześnie nie pozwalając skrzydłu upaść na ziemię, odwrotny kiting (komorami w dół), obracanie skrzydła o 360* i co tam jeszcze wyobraźnia przyniesie...
- Zbyszek Gotkiewicz
- Doświadczenie: Instruktor
- Kontakt:
Podstawą jest chodzenie ze skrzydłem. Jak się to umie, to już dużo
Zbyszek Gotkiewicz
- prokopcio
- Latam: Swobodnie i z Napędem
- Doświadczenie: Świeżak po Kursie
Zbyszek Gotkiewicz pisze:Podstawą jest chodzenie ze skrzydłem. Jak się to umie, to już dużo
A perfekcją jest stanie ze skrzydłem nad głową bez chodzenia, może być siedzenie
Łukasz Prokop
Ja slyszalem ze perfekcja jest rozmowa przez tel z skrzydlem nad glowà
Wróć do „Wejście dla początkujących”