z wiatrem S raczej skrzyczne odpada w ta sobote
Bartess pisze:A dlaczego? Pytanie głupie, ale poważnie pytam, bo zarówno na Żar jak i na Skrzycznem mam równie blisko i takie też planuję cele na moje „oderwanie się od cyca”Zbyszek Gotkiewicz pisze:To kiepski kierunek i góra na pierwsze loty. Nie masz pomysłu żeby pojechać na jakieś lepsze miejsce?.
harnaś pisze:na Skrzycznem mam równie blisko i takie też planuję cele na moje „oderwanie się od cyca”.
Bartess pisze:A dlaczego? Pytanie głupie, ale poważnie pytam, bo zarówno na Żar jak i na Skrzycznem mam równie blisko i takie też planuję cele na moje „oderwanie się od cyca”Zbyszek Gotkiewicz pisze:To kiepski kierunek i góra na pierwsze loty. Nie masz pomysłu żeby pojechać na jakieś lepsze miejsce?.
Zbyszek Gotkiewicz pisze:[(...)Może to opinia że Żar jest łatwiejszy niż Szczyrk.(...)
świeżaczek pisze:Teraz szukam miejsca na wypad z rodziną i dziećmi gdzieś żeby pod nosem mieć i pochlapanie się na plaży i polatać na żaglu choćby bezpiecznie.
Znacie takie miejsce?
Chorwacja była by fajna przykładowo albo inne miejsce.
Wróć do „Wejście dla początkujących”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość