Kiedy będzie można opłacić składki za PSP i LKS Zefir za 2023 rok?
Aktualnie zgodnie z informacją na stronie składka na PSP wynosi zero złotych, natomiast deklaracja przystąpienia do LKS Zefir dotyczy tylko 2022 roku.
PSP i LKS Zefir na 2023 rok
Re: PSP i LKS Zefir na 2023 rok
Od 20 grudnia jest juz informacja http://psp.org.pl/licencje-sportowe-fai-na-2023r/
Mirek
Mirek
Jakto pisze:Od 20 grudnia jest juz informacja http://psp.org.pl/licencje-sportowe-fai-na-2023r/
Mirek
Ale to dotyczy licencji FAI a nie składki członkowskiej w PSP i ubezpieczenia w zefirze.
-
- Latam: Swobodnie i z Napędem
- Doświadczenie: Przelotowiec
Jakto pisze:Od 20 grudnia jest juz informacja http://psp.org.pl/licencje-sportowe-fai-na-2023r/
Mirek
Informacja może i jest - ale w PSP nie da się opłacić składki na 2023 rok, więc i trudno opłacić w LKS - bo zniżkę dostaniesz dopiero po opłaceniu się w PSP.
- Zbyszek Gotkiewicz
- Doświadczenie: Instruktor
- Kontakt:
Zawsze początkiem nowego ubezpieczenia był początek marca. Były propozycje, żeby to przenieść na styczeń ale nic jak do tej pory z tego nie wyszło. Chyba?
Zbyszek Gotkiewicz
-
Nie chodzi o ubezpieczenie tylko o składkę członkowską...
Zniżka na składkę członkowską w LKS Zefir na dany rok kalendarzowy - przysługuje osobom z opłaconą składką członkowską w PSP na dany rok kalendarzowy.
Może do 3 razy sztuka.
Zniżka na składkę członkowską w LKS Zefir na dany rok kalendarzowy - przysługuje osobom z opłaconą składką członkowską w PSP na dany rok kalendarzowy.
Może do 3 razy sztuka.
matgaw pisze:Nie chodzi o ubezpieczenie tylko o składkę członkowską...
Może do 3 razy sztuka.
no tak, ja wiem. Kolega wkleił link do info o licencji FAI.. A z składką członkowską (i ubezpieczeniem)jest tak jak pisze Gotek, czyli w marcu.
-
- Latam: Tylko Swobodnie
- Doświadczenie: Świeżak po Kursie
Chciałem wszystko wziąć w PSP w ramach wspierania tej organizacji. Ten bałagan jest na tyle zniechęcający że jednak idę gdzie indziej, gdzie jest prościej i w dodatku taniej. Składki PSP nadal opłacę jak będą już dostępne i mi się przypomni - w zeszłym roku zrobiłem to w grudniu :/
-
- Latam: Tylko Swobodnie
- Doświadczenie: Uczeń
Przed chwilą zapłaciłem 40,61zł, także system działa.
-
Dostałem dzisiaj mailowo odpowiedź że już działa. Sprawdzone - jest ok.