Hejka
chciałbym podpytać osoby latające na zawodach z XC trackiem o kilka ustawień :
1.widget odległość od następnego - co macie ustawione w wartości z której oblicza dane? cylinder, czy zoptymalizowane dane?
2. widget: doskonałośc do punktu: z czego wylicza, , czy macie zaznaczone- użyj wyróżnionych zakresów ?
3 wysokość następnego punktu zwrotnego: z czego wylicza? szybkośc wg czego wylicza?
4. czas do startu: szybkość wykorzystana do obliczeń - co ustawić? i z czego ma wyliczyć?
pzdr
ustawiena zawodnicze xc Tracka
-
- Latam: Swobodnie i z Napędem
- Doświadczenie: Średnio Zaawansowany
Re: ustawiena zawodnicze xc Tracka
to jest chyba bardzo mało znany program
Nikt widzę nic o niem nie wie
Nikt widzę nic o niem nie wie
- Maciej Pigulski
- Latam: Tylko Swobodnie
- Doświadczenie: Średnio Zaawansowany
Re: ustawiena zawodnicze xc Tracka
Z mojego marnego doświadczenia (startowałem w jednych zawodach) to nawet do tych ustawień o które pytasz nie zaglądałem. Dało się oblecieć wszystkie zadania bez problemów technicznych, więc na początek sugerowałbym użycie xctracka na domyślnych ustawieniach i skupić się na locie a nie na zabawkach
Może kiedyś w przyszłości sens będzie miało zmienianie ustawień o które pytasz ale to raczej są niuanse, tak na mojego czuja, i nie jest to kluczowa czarna magia którą trzeba poznać żeby wygrywać w zawodach.
Może kiedyś w przyszłości sens będzie miało zmienianie ustawień o które pytasz ale to raczej są niuanse, tak na mojego czuja, i nie jest to kluczowa czarna magia którą trzeba poznać żeby wygrywać w zawodach.