Leonardo - problem Białorusinów.
- Zbyszek Gotkiewicz
- Doświadczenie: Instruktor
- Kontakt:
Leonardo - problem Białorusinów.
Białoruska federacja próbuje zainstalować Leonardo na swojej stronie, ale z powodu błędów w tym programie nie może tego zdobić. Czy jest ktoś, kto ma wersję poprawioną bez błędów?
Zbyszek Gotkiewicz
-
- Latam: Tylko Swobodnie
- Doświadczenie: Świeżak po Kursie
- Kontakt:
Re: Leonardo - problem Białorusinów.
Zbyszek Gotkiewicz pisze:Białoruska federacja próbuje zainstalować Leonardo na swojej stronie, ale z powodu błędów w tym programie nie może tego zdobić. Czy jest ktoś, kto ma wersję poprawioną bez błędów?
Cześć,
Bez większych problemów zainstalowałem LeonardoXC (i dalej rozwijam/poprawiam - można podejrzeć na: https://leonardo.pgxc.pl) - w oryginale z paraglidingforum.com nie ma błędów uniemożliwiających instalację w wariancie 'standalone' (nie jestem pewien jak w pozostałych czyli np z forum w pakiecie). Ja nie miałem większych problemów z wdrożeniem, ale mam wieloletnie doświadczenie administracyjno-wdrożeniowo-programistyczne(ale ostatni klocek trochę mniej

Jeśli przeszli już prawie przez całość instalacji i mają jakieś drobne/pojedyncze problemy to mogą podpytać mnie na rgrubba <maupa > gmail.com (najlepiej aby napisali do mnie po angielsku, jeśli nie znajo to może być też po niemiecku lub hiszpańsku ale z tymi mam trochę mniej biegłości w terminologii technicznej).
Jeśli ich założeniem nie jest 'posiadanie swojego Leonardo', to mogą zaangażować się w tłumaczenie https://leonardo.pgxc.pl na swój język i tam wgrywać loty

Pozdrawiam,
Robert
- Zbyszek Gotkiewicz
- Doświadczenie: Instruktor
- Kontakt:
Re: Leonardo - problem Białorusinów.
Dzięki Robert. Przesłałem twoją odpowiedź. Mam nadzieję, że coś z tego wyjdzie. Pozdrawiam.
Zbyszek Gotkiewicz