Leonardo - problem Białorusinów.

Awatar użytkownika
Zbyszek Gotkiewicz
Doświadczenie: Instruktor
Kontakt:

Leonardo - problem Białorusinów.

Postautor: Zbyszek Gotkiewicz » 26 stycznia 2020, 20:08

Białoruska federacja próbuje zainstalować Leonardo na swojej stronie, ale z powodu błędów w tym programie nie może tego zdobić. Czy jest ktoś, kto ma wersję poprawioną bez błędów?
Zbyszek Gotkiewicz

rg
Latam: Tylko Swobodnie
Doświadczenie: Świeżak po Kursie
Kontakt:

Re: Leonardo - problem Białorusinów.

Postautor: rg » 27 stycznia 2020, 07:57

Zbyszek Gotkiewicz pisze:Białoruska federacja próbuje zainstalować Leonardo na swojej stronie, ale z powodu błędów w tym programie nie może tego zdobić. Czy jest ktoś, kto ma wersję poprawioną bez błędów?

Cześć,

Bez większych problemów zainstalowałem LeonardoXC (i dalej rozwijam/poprawiam - można podejrzeć na: https://leonardo.pgxc.pl) - w oryginale z paraglidingforum.com nie ma błędów uniemożliwiających instalację w wariancie 'standalone' (nie jestem pewien jak w pozostałych czyli np z forum w pakiecie). Ja nie miałem większych problemów z wdrożeniem, ale mam wieloletnie doświadczenie administracyjno-wdrożeniowo-programistyczne(ale ostatni klocek trochę mniej ;)). Powinni znaleźć kogoś z doświadczeniem we wdrażaniu systemów informatycznych bazujących na stacku LAMP i wersja oryginalna będzie ładnie działała po kilku (maks kilkunastu) godzinach nawet jeśli ich człowiek nie miał z tym wcześniej do czynienia. Niech znajdą sobie kogoś do kogo będą mogli wrócić po wsparcie, bo Leonardo to nie tylko instalacja ale, także późniejsze utrzymanie.

Jeśli przeszli już prawie przez całość instalacji i mają jakieś drobne/pojedyncze problemy to mogą podpytać mnie na rgrubba <maupa > gmail.com (najlepiej aby napisali do mnie po angielsku, jeśli nie znajo to może być też po niemiecku lub hiszpańsku ale z tymi mam trochę mniej biegłości w terminologii technicznej).

Jeśli ich założeniem nie jest 'posiadanie swojego Leonardo', to mogą zaangażować się w tłumaczenie https://leonardo.pgxc.pl na swój język i tam wgrywać loty :-)

Pozdrawiam,
Robert
Obrazek
--
Najlepszą formą docenienia mojej pracy nad leonardo.pgxc.pl jest POLECENIE i wgrywanie logów.

Awatar użytkownika
Zbyszek Gotkiewicz
Doświadczenie: Instruktor
Kontakt:

Re: Leonardo - problem Białorusinów.

Postautor: Zbyszek Gotkiewicz » 27 stycznia 2020, 19:54

Dzięki Robert. Przesłałem twoją odpowiedź. Mam nadzieję, że coś z tego wyjdzie. Pozdrawiam.
Zbyszek Gotkiewicz

Wróć do „Zawody”