Sezonowy Ranking Klifów Nadwiślanych

rg
Latam: Tylko Swobodnie
Doświadczenie: Świeżak po Kursie
Kontakt:

Sezonowy Ranking Klifów Nadwiślanych

Postautor: rg » 03 listopada 2020, 08:09

Cześć,

Pierwszy miesiąc nowego sezonu już za plecami, a ponieważ w okresie jesienno-zimowym zawsze dużą popularnością cieszą się klify nadwiślane przygotowałem kolejny ranking sezonowy. Zapraszam do zabawy i przekazania potencjalnym zainteresowanym:

http://pgxc.pl/2020/10/ranking-klifow-n ... -sezonowy/

Pozdrawiam,
Robert
Obrazek
--
Najlepszą formą docenienia mojej pracy nad leonardo.pgxc.pl jest POLECENIE i wgrywanie logów.

rg
Kontakt:

Re: Sezonowy Ranking Klifów Nadwiślanych

Postautor: rg » 15 października 2021, 09:34

Cześć,

Polski Serwer LeonardoXC nie jest jeszcze zbyt popularny wśród pilotów latających na krawężnikach w Kujawsko-Pomorskim (23 osoby wgrały loty vs 45 na XCP), niemniej sezon 2021 się zakończył i przygotowałem krótkie podsumowanie: http://pgxc.pl/2021/10/klify-nadwislane ... sumowanie/

Tabela na sezon 2022 już otwarta i kontynuujemy sportową zabawę (https://leonardo.pgxc.pl/rankingi/205.2 ... l,club:all). Zachęcam do rywalizacji :)

Pozdrawiam,
Robert
Obrazek
--
Najlepszą formą docenienia mojej pracy nad leonardo.pgxc.pl jest POLECENIE i wgrywanie logów.

7van.krzysztof
Latam: Swobodnie i z Napędem

Postautor: 7van.krzysztof » 18 października 2021, 13:56

rg pisze:Cześć,

Polski Serwer LeonardoXC nie jest jeszcze zbyt popularny wśród pilotów latających na krawężnikach

Nie jest po popularny, bo za nic nie mogę wejść na Leonardo że smartfona. Latam z XCTrackiem i jeśli chce wysłać plik igc , to że smartfona tego nie mogę zrobić, a przesyłać igc na komputer, a dopiero potem na Leonardo,to mi się za bardzo nie chce. A sz ko oda

rg
Kontakt:

Postautor: rg » 18 października 2021, 14:36

7van.krzysztof pisze:
rg pisze:Cześć,

Polski Serwer LeonardoXC nie jest jeszcze zbyt popularny wśród pilotów latających na krawężnikach

Nie jest po popularny, bo za nic nie mogę wejść na Leonardo że smartfona. Latam z XCTrackiem i jeśli chce wysłać plik igc , to że smartfona tego nie mogę zrobić, a przesyłać igc na komputer, a dopiero potem na Leonardo,to mi się za bardzo nie chce. A sz ko oda

Słyszałem, że googlowa captcha czasem nie wyświetla się podczas logowania u osób z iPadami, niestety nie jestem w stanie tego odtworzyć bo mam androida a przy emulacji ipada w dev toolsach chrome problem nie występuje. Sporo się namęczyłem aby https://leonardo.pgxc.pl wyglądało czytelnie nawet na telefonach z ekranami o małej rozdzielczości. Czy możesz na pw napisać mi jaki dokładnie masz telefon, jaki system i z jakiej przeglądarki nie jesteś w stanie zalogować się na leonardo?

Pozdrawiam,
Robert
Obrazek
--

rk
Doświadczenie: Średnio Zaawansowany

Postautor: rk » 18 października 2021, 23:20

Korzystam z leonardo praktycznie od początku i zawsze wrzucam logi bezpośrednio z telefonu.
Czasem przełączam widoki w przeglądarce pomiędzy mobilnym i na komputer, zależnie od wyświetlanej strony lub potrzeby.
Bardzo wygodną opcją jest też możliwość wrzucenia wielu logów w jednym pliku spakowanym .zip.

Pozdrawiam,
Robert

rg
Kontakt:

Postautor: rg » 19 października 2021, 11:37

@7van.krzysztof - nie jestem w stanie odpowiedzieć, ponieważ wg forum masz zablokowane wiadomości przychodzące
Obrazek
--

7van.krzysztof
Latam: Swobodnie i z Napędem

Postautor: 7van.krzysztof » 21 października 2021, 13:25

rg pisze:@7van.krzysztof - nie jestem w stanie odpowiedzieć, ponieważ wg forum masz zablokowane wiadomości przychodzące

Przepraszam. Powinno być już odblokowane

Wróć do „Zawody”