Zlot z Rysów

Latanie bezsilnikowe
Piotr Domański
Latam: Swobodnie i z Napędem
Doświadczenie: Średnio Zaawansowany

Re: Zlot z Rysów

Postautor: Piotr Domański » 20 lutego 2017, 14:08

tom.beluzi pisze:Lutek, wnioskuje z Twojej wypowiedzi, że dałeś się wystraszyć i zaszczuć systemowi...
To czy zrobiłeś w ogóle coś złego jest dyskusyjne, a nawet jeśli tak to już karę poniosłeś (mandat) może i nawet na wyrost, więc już nie rozumiem układania się z dyr. parku itp. (dobrze, ze na mnie nie trafiło bo bym sobie pewnie większych kłopotów narobił gdybym usłyszał taką prośbę jak Ty:) )
Tak czy inaczej - nie było mnie tam, nie jestem na Twoim miejscu, więc tylko wyrażam swoją opinię: jak się będziemy zgadzać z durnotą urzędniczą to nic się nie zmieni.
Głowa do góry i czuj się dumny z tego ze pokazałeś absurd naszej rzeczywistości!

Jesteś tym co daje z główki gościowi który zajechał drogę czy tym który zajeżdża drogę (patrz film zamieszczony przez Lucjan Piekutowski)? Bo puki co do tego sprowadza się ta dyskusja.

Lutek
Latam: Tylko Swobodnie
Doświadczenie: Średnio Zaawansowany

Postautor: Lutek » 20 lutego 2017, 14:49

Co to ma do rzeczy, każdy może dawać z główki komu mu się podoba i przyjmować konsekwencje. Jak podostaje odpowiedzi z parków to przygotuję posta i założę temat o lataniu w parkach narodowych gdzie go zamieszczę i to będzie następnym merytorycznym krokiem w tej kwestii. Dla tej dyskusji natomiast nie widzę już przyszłości i ją zamykam;) pzdr

Awatar użytkownika
Zbyszek Gotkiewicz
Doświadczenie: Instruktor
Kontakt:

Postautor: Zbyszek Gotkiewicz » 20 lutego 2017, 14:54

Godzącym się z tym, że państwo i politycy mogą nas karać na każdym kroku przypominam że w naszym kraju skazano człowieka na śmierć za kradzież mięsa. Wyrok wykonano. Nie było to tak bardzo dawno temu i obecni politycy pamiętają pewnie tamtą sprawę.
Zbyszek Gotkiewicz

Awatar użytkownika
Zbyszek Gotkiewicz
Doświadczenie: Instruktor
Kontakt:

Postautor: Zbyszek Gotkiewicz » 20 lutego 2017, 15:23

A, miałem niedawno pouczająca rozmowę w temacie jak surowość kary wpływa na dyscyplinowanie społeczeństwa. Kolega mi mówi: wiesz, że teraz wymyślono żeby dawać 25 lat więzienia za fałszowanie faktur? To jak przyjdą do mnie ze skarbówki na kontrolę i ich pozabijam to dostanę tylko 12 lat.
Zbyszek Gotkiewicz

Wróć do „PG”