Bruce Goldsmith Epic/Base -szukam opinii od użytkownikòw
-
- Latam: Tylko Swobodnie
- Doświadczenie: Uczeń
Bruce Goldsmith Epic/Base -szukam opinii od użytkownikòw
Jak wyżej. Poproszę o opinie użytkownikòw - to: ile latają, jak , gdzie, jaki staż i czy zawodnik czy rekreacja...... zastanawiam się co wybrać ....Będę wdzięczna za neutralne opinie ( tj nie od sprzedawców...)
- Marcin Kawula
- Doświadczenie: Średnio Zaawansowany
Re: Bruce Goldsmith Epic/Base -szukam opinii od użytkownikòw
Bezdyskusyjnie Base. Cieszę się jak dziecko po każdym locie. Nie mam wielkiego doświadczenia ale jak tylko jest gdzieś komin to zaraz mam podstawę. Krążenie możesz robić prawie w miejscu na stabilu albo całkiem płasko w zerkach i zawsze z zyskiem. Nawet bardzo silna wiosenna terma nie jest w stanie wyrzucić mnie z komina - dociągam sterówkę, dodaję ciałem i dalej jestem w centrum. Handling bez zarzutu. Wstaje na życzenie i stoi nad głową. Nie ukrywam też że Base ma fajne kolory ale to już kwestia gustu. Prędkość xctrack pokazuje zwykle 40 a na beli 53-55. Trzeba go wyczuć bo aktywne sterowanie jest wymagane. Ogólnie - czysta przyjemność.
- Lucjan Piekutowski
- Latam: Nie latam
- Doświadczenie: Świeżak po Kursie
Grześ Woźniak ze Słupska niedawno kupił Base i juz troche polatał. Jeśli kojarzysz kto to, to myśle że chętnie opowie. Nie ma go chyba tu na forum ale na Fb jest.
- Krisek1973
- Doświadczenie: Średnio Zaawansowany
- Kontakt:
Cześć,
latam na Base drugi sezon, w górnym zakresie wagowym, dla mnie jest do świetne, zwrotne i szybkie skrzydełko, czuję się na nim bardzo bezpiecznie i bardzo dobrze czuję go w powietrzu. Nie wiem jakie masz doświadczenie w lataniu ale miej na uwadze, że Base to tzw. górne B i początkującym lub okazjonalnym pilotom nie poleciłbym. Kilka filmików z latania na nim nakręciłem, zapraszam do obejrzenia.
latam na Base drugi sezon, w górnym zakresie wagowym, dla mnie jest do świetne, zwrotne i szybkie skrzydełko, czuję się na nim bardzo bezpiecznie i bardzo dobrze czuję go w powietrzu. Nie wiem jakie masz doświadczenie w lataniu ale miej na uwadze, że Base to tzw. górne B i początkującym lub okazjonalnym pilotom nie poleciłbym. Kilka filmików z latania na nim nakręciłem, zapraszam do obejrzenia.
Pozdrawiam
Krzysiek
------------------------------------------------------
Filmiki z mojego latania: http://nielezymy.pl
Krzysiek
------------------------------------------------------
Filmiki z mojego latania: http://nielezymy.pl