Ciekawy jestem jak ocenicie poczynania pilota chodzi mi o aktywne sterowanie, balans ciałem i opanowanie skrzydła.
handling do analizy
-
- Latam: Tylko Swobodnie
- Doświadczenie: Przelotowiec
- Kontakt:
Re: handling do analizy
Kompetentny
Tomo
Tomo
- Zbyszek Gotkiewicz
- Doświadczenie: Instruktor
- Kontakt:
Chłopak radzi sobie. Wyczucie punktu przeciągnięcia na pięć. Umie założyć uszy, choć podobno tego nie wolno robić bo to niebezpieczne. Lądowanie na punkt tez na pięć. Jedynie pałę bym postawił za latanie w warunkach w których nie powinien, ale przy takiej ilości kamer to pewnie go zmusili.
Zbyszek Gotkiewicz
- calhal
- Doświadczenie: Średnio Zaawansowany
Ja myślę, że definicja 'warunków w których nie powinno się latać' dla Chrigela jest zupełnie inna niż dla zwykłych śmiertelników. On nie jest głupi, raczej nie lata w czymś co go przerasta
- Zbyszek Gotkiewicz
- Doświadczenie: Instruktor
- Kontakt:
Był taki moment kiedy go zabrało mocno do góry i do tyłu. Gdyby ten moment był dłuższy i gdyby stracił widoczność ziemi to miałby duże problemy. Nie wiem czy miał ze sobą gps.
Zbyszek Gotkiewicz
- arekgarbacz
- Doświadczenie: Przelotowiec
- Kontakt:
calhal pisze:Ja myślę, że definicja 'warunków w których nie powinno się latać' dla Chrigela jest zupełnie inna niż dla zwykłych śmiertelników. On nie jest głupi, raczej nie lata w czymś co go przerasta
Zdecydowanie jego definicja warunków, w których da się latać odbiega od definicji chyba całkiem sporej grupy pilotów
Chyba każdy już przynajmniej raz w życiu to widział, ale warto przypomnieć:
Pozdr!
ArekG
ArekG
Wspaniały jest widok panowania nad skrzydłem. Kiedys był takim fenomenem Jacek Grocholski.
Co do latania gdzie się nie powinno to zapytajcie o to JBC, robi na tym kasę.
Co do tego filmu to tam jest warstwa chmur, nie mgła. nad nią i pod nią było czysto. Chłopcy mają reflektory alu dla śmigłowców. nam takie rozdawali w Malcesine.
Co do latania gdzie się nie powinno to zapytajcie o to JBC, robi na tym kasę.
Co do tego filmu to tam jest warstwa chmur, nie mgła. nad nią i pod nią było czysto. Chłopcy mają reflektory alu dla śmigłowców. nam takie rozdawali w Malcesine.