X-Alps 2021
-
- Latam: Tylko Swobodnie
- Doświadczenie: Świeżak po Kursie
Re: X-Alps 2021
Decumanus pisze:dlaczego Kingi nie bylo w lifetrackingu?
Doznała kontuzji stopy przed wyścigiem i wycofała się. Chyba nawet nie dotarła do Europy (swój kamper który tutaj stacjonuje wystawiła na sprzedaż).
- uriuk
- Site Admin
- Latam: Swobodnie i z Napędem
- Doświadczenie: Instruktor
- Kontakt:
Polecieli wczoraj trojkacik i... stoja. Moze ktos objasnic ten falstart? I dlaczego transmitowano rozgrzewke?
-
- Doświadczenie: Średnio Zaawansowany
Prolog polecieli, nightpassy rozdane... szkoda... szukalem na F i Ins i zadnego info nie ma...
R
R
Rd
- calhal
uriuk pisze:Polecieli wczoraj trojkacik i... stoja. Moze ktos objasnic ten falstart? I dlaczego transmitowano rozgrzewke?
To sie nazywa prolog. Trojka zwyciezcow dostaje jakies gadzety, ale przede wszystkim dodatkowy night pass. Uczestnictwo obowiazkowe.
A, pare osob dostalo tez kare - startuja 3h po wszystkich innych. Powod - nie zaliczyli punktow zwrotnych (kilkadziesiat metrow im braklo).
Wlasciwy wyscig zaczyna sie w sobote.
- uriuk
- Site Admin
- Kontakt:
calhal pisze:uriuk pisze:Polecieli wczoraj trojkacik i... stoja. Moze ktos objasnic ten falstart? I dlaczego transmitowano rozgrzewke?
To sie nazywa prolog. Trojka zwyciezcow dostaje jakies gadzety, ale przede wszystkim dodatkowy night pass. Uczestnictwo obowiazkowe.
A, pare osob dostalo tez kare - startuja 3h po wszystkich innych. Powod - nie zaliczyli punktow zwrotnych (kilkadziesiat metrow im braklo).
Wlasciwy wyscig zaczyna sie w sobote.
Ten prolog to taka sofistyka. Marketingowa nazwa dla rozgrzewki. Potrafia odstreczyc juz na poczatku. Przeczuwam lapki absolwentow wydzialu marketingu. Tam przyjmuja tych co byli za glupi na bibliotekoznawstwo.
- calhal
Czy ty mozesz chociaz w jednym swoim poscie nie wyzywac kogos od "glupich" i nie epatowac ta twoja "racja mojsza niz twojsza"?
Jakby nie patrzec to jest redbull, wiec sila rzeczy marketing.
Jakby nie patrzec to jest redbull, wiec sila rzeczy marketing.
- uriuk
- Site Admin
- Kontakt:
Przestalem chodzic do pobliskiego centrum handlowego bo dzial marketingu rozpyla jakies "perfumy" o zapachu kostki do kibla. Do innego sklepu nie chodze, bo glosniki robia "przyjazna atmosfere" czyli napierdalaja bez przerwy. W jeszcze innym centrum intelektualista marketingowy odwrocil biegi schodow ruchomych, zeby klienci zboczyli z utartych sciezek i trzeba popierdalac dookola schodow jak chomik w kieracie.Chcialem popatrzec XAlps, a tam "prolog" i dwa dni postoju. Oni sa qrwa wszedzie i musza spierdolic cos, co dzialalo do tej pory.
-
Jednym slowem tetryczejesz też tak mam... juz mi sie nie chce konfigurowac od zera nowego telefonu, szukac chleba w hipermarkecie bo zmienil się najemca, placic mniej ale dostawac rzeczy ktore nie dzialaja od strzalu... chyba dojrzalem do zakupu Iphona
Ps.Prolog byl tez dwa lata temu
R
Ps.Prolog byl tez dwa lata temu
R
Rd
- uriuk
- Site Admin
- Kontakt:
I bylo po nim dwa dni przerwy? A chleb w markecie zmienia miejsce bo tak nakazuja nauki marketingu, bo moze kupisz jakis batonik ktory do tej pory omijales. Kiedys bylem tak wq..ny przemeblowaniem sklepu ze zostawilem zaladowany wozek i nigdy do tego sklepu nie wrocilem. Porzuconych wozkow bylo wiecej, ale pewnie sprzedali kilka batonikow ta metoda (tracac wielu stalych klientow). Marketing to pseudonauka, ktora psuje to, co dziala. Niedawno pozbylem sie auta kupionego rok wczesniej w salonie i nabylem Toyote z 1995 i mam w dupie kontakt z Dzialem Obslugi Klienta.
- Zbyszek Gotkiewicz
- Kontakt:
Marketing jest potrzebny bo pomaga sprzedawać rzeczy, które do niczego nie są ci potrzebne. Popatrz na kościół. Od dwóch tysięcy lat sprzedają towar którego byś nie potrzebował gdyby nie marketing. Tak, wiem. W tym sklepie też nie kupujesz co nie przeszkadza tej firmie doskonale prosperować.
Zbyszek Gotkiewicz
-
- Doświadczenie: Były Pilot
Ponieważ wszyscy nie w temacie to i ja...
Mnie wkur.ia to, że w zimie w markietach grzeją jak opętani i załoga pysznie przechadza się po alejkach w krótkich rękawkach. Ty przychodzisz z mrozu w kurtce i co? Morda czerwona, spocony, albo nosisz kurtkę w łapach. Nie dość, że mają w dupie komfort uzasadnienia ich bytowania, to jeszcze za to płacą. Niech mi ktoś wytłumaczy co mają w głowach decydenci i mądrale w tych sklepach.
Mnie wkur.ia to, że w zimie w markietach grzeją jak opętani i załoga pysznie przechadza się po alejkach w krótkich rękawkach. Ty przychodzisz z mrozu w kurtce i co? Morda czerwona, spocony, albo nosisz kurtkę w łapach. Nie dość, że mają w dupie komfort uzasadnienia ich bytowania, to jeszcze za to płacą. Niech mi ktoś wytłumaczy co mają w głowach decydenci i mądrale w tych sklepach.
Mariusz Kilian
- maro
Też nad tym myślałem i prawdopodobnie przyczyny są następujące:
1 normy temperatury w pomieszczeniach do pracy,
2. tzw. "prawa pracownicze"
3. związki zawodowe
Czekam kiedy w sklepach nie będzie nikogo z obsługi. Z uwagi na pesel nie wiem czy się doczekam
1 normy temperatury w pomieszczeniach do pracy,
2. tzw. "prawa pracownicze"
3. związki zawodowe
Czekam kiedy w sklepach nie będzie nikogo z obsługi. Z uwagi na pesel nie wiem czy się doczekam
- uriuk
- Site Admin
- Kontakt:
Jak widac marketingowy falstart zawodow generuje skutki uboczne w postaci dryfowania watku. Marketingowcy to taki odlam cyganow ktory sprzedaje "okazyjnie" zlote pierscionki z powdu "awarii" samochodu.
- Krzysztof Dro.
Wracając do tematu
-
pogoda do bani się robi. Mysle ze kierunek poludniowy zachod Bechtesgaden moze miec szanse na dobre noszenia ale zobaczymy jak poleca.
Pozdrawiam Pawel Cypel
- uriuk
- Site Admin
- Kontakt:
Wyz plus bezchmurna termika, czili rzezba w materiale miekkim.