Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
JarekJx pisze:O proszę tego nie wiedziałem:) tez miłe wyróżnienie
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
To robi Ziad Basil i np Flybubble, naprawdę tak cieżko zaskoczyć ze robimy inny kontent ?:) nie chcemy nikogo kopiować chcemy robić to po swojemu, sporo uwag oczywiście to świetne pomysły które będziemy wdrażać ale musicie zrozumieć ze chcemy pokazać to tak jak my to widzimy
:)
Dziubdzius pisze:To robi Ziad Basil i np Flybubble, naprawdę tak cieżko zaskoczyć ze robimy inny kontent ?:) nie chcemy nikogo kopiować chcemy robić to po swojemu, sporo uwag oczywiście to świetne pomysły które będziemy wdrażać ale musicie zrozumieć ze chcemy pokazać to tak jak my to widzimy
:)
No to jasne - chcecie być oryginalni i na luzie. I chwała wam za to.
Ale pamiętaj Jarku o wartości przekazu.
Krzysztof zrobił kawal dobrej roboty.
życzę dalszych sukcesów.
MaQ pisze:Jarek, czy Ty w ogóle jesteś zainteresowany jakimikolwiek uwagami odnośnie Waszych produkcji? Bo po Twoich wypowiedziach odnoszę wrażenie, że nie. Myślę, że wszyscy bardzo się cieszymy i doceniamy Wasz wkład w rozwój i popularyzację paralotniarstwa. Mnie np. drażnią niektóre Twoje teksty ponieważ nie są w moim stylu ale z drugiej strony podoba mi się ten spontan i to że jesteś sobą. Za każdym razem sobie myślę, że fajniej się ogląda pozytywnie zakręconego kolesia niż kolejnego sztywniaka czytającego tekst z kartki. Niemniej kilka osób poza fejsbukowym (czyt. nieszczerym) wchodzeniem Wam w przysłowiową dupę chciało napisać/doradzić co można dodać do materiału żeby był ciekawszy i bardziej wartościowy. A Ty piszesz im wszystkim że są malkontentami z grupy, czy forum bo teraz to na fejsie jest cały prawdziwy świat. Przecież nikt Ci nie karze się nawet odnosić do tych uwag. Możesz z nich korzystać lub nie. Skoro uważasz że na grupie i forum są sami maruderzy to dlaczego nie publikujesz linków do swoich materiałów tylko na FB?
Jestem mega rozczarowany Twoją postawą ale pomimo tego trzymam za Was kciuki bo lubię pozytywnie zakręconych ludzi którym się jeszcze cokolwiek chce. Powodzenia!
MaQ pisze:To fakt że nie zauważyłem drugiej strony przed publikacja swojego postu :-/
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość