Zbyszek ponoć był a napisał "latali"der pisze:Jak nie pojechałeś to nie lataliście

Zbyszek ponoć był a napisał "latali"der pisze:Jak nie pojechałeś to nie lataliście
der pisze:Dziś latali pustą gębą w Michałkowie
Wiem, a nie byłem
der pisze:Jak nie pojechałeś to nie lataliście
Też już mam taki etap, że mi się nie chceZbyszek Gotkiewicz pisze:der pisze:Jak nie pojechałeś to nie lataliście
Z dołu też dobrze widać
wladek1 pisze:Dlaczego czasami w niektórych wątkach ni ma możliwości oceny wpisu
Zdarza się to z reguły tam gdzie uprczywie wypowiada się mój ulubieniec. Strasznie mi żal wówczas. Proszę o wskazówki np w tym wątku możliwość oceny nie jest aktywna
uriuk pisze:Nie mam pojecia, wszystkie opcje wlaczania sa uruchomione, a mimo wszystko ocena sie nie uaktywnia. Mozesz skorzystac z opcji "zglos ten post" (taki klawisz z wykrzyknikiem), to potraktuje to na rowni z lapka w dol.
Dla początkujących...
krislerta pisze:Piszę czasem, że dziękuję , że kocham, no taki jestem, emocjonalny, entuzjastyczny, szczery czy według Ciebie należy się za to banan?
wladek1 pisze:Dlaczego czasami w niektórych wątkach ni ma możliwości oceny wpisu?
uriuk pisze:To wlacz we wszystkich dzialach pls
SandokanPL pisze:Jeśli chodzi o gadatliwość to niech sobie gada jakoś przezyje. Lepiej jak będzie gadać niż mam latać nadal betonowym autobusem
7van.krzysztof pisze:SandokanPL pisze:Jeśli chodzi o gadatliwość to niech sobie gada jakoś przezyje. Lepiej jak będzie gadać niż mam latać nadal betonowym autobusem
Co rozumiesz przez to, że skrzydło jest betonem i autobusem ?
Wróć do „Szkolenie i technika latania”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość