krislerta pisze:Więcej nauki i godzin robi się na prawko
Bo na prawko nie jest łatwo zdać
krislerta pisze:Więcej nauki i godzin robi się na prawko
Zbyszek Gotkiewicz pisze:Przygotowuje drugie wydanie mojej książki.
uriuk pisze:Szkoła może mieć formę kursu, na którym obywatel czego się tam uczy, a potem idzie swoją drogą, ale może mieć formę klubu, z którym ma cały czas kontakt, uzyskuje pomoc, dalsze szkolenia, sprzęt i odpowiedzi na kolejne pytania. Wydaje mi się, że ten pierwszy rodzaj szkół produkuje właścicieli SK, a czasem frustratow rodzaju Fotolota. Wywieszenie w sieci nawet najlepszego podręcznika nic nie zmieni. Tak więc pomysł Fotolota jest jak zwykle do bani. Nie można zmusić szkół do opakowania się swoimi byłymi kursantami, choć wiem z praktyki, że jest to opłacalne.
prokopcio pisze:Pod chmurami to jeszcze sobie nikt krzywdy nie zrobiłkrislerta pisze:Jeszcze bolą, żebra. Poważnie już się nie pcham pod chmury
aj przepraszam, ziemia jest pod chmurami
krislerta pisze:Jednak instynkt samobójczy u mnie przetrwał. Już się dobrze czuję, wymieniłem dudek plus na nemo i robię zloty w Mieroszowie mam dziś trzy udane i 15 minut do nalotu. Pozdrawiam
krislerta pisze:uriuk pisze:Szkoła może mieć formę kursu, na którym obywatel czego się tam uczy, a potem idzie swoją drogą, ale może mieć formę klubu, z którym ma cały czas kontakt, uzyskuje pomoc, dalsze szkolenia, sprzęt i odpowiedzi na kolejne pytania. Wydaje mi się, że ten pierwszy rodzaj szkół produkuje właścicieli SK, a czasem frustratow rodzaju Fotolota. Wywieszenie w sieci nawet najlepszego podręcznika nic nie zmieni. Tak więc pomysł Fotolota jest jak zwykle do bani. Nie można zmusić szkół do opakowania się swoimi byłymi kursantami, choć wiem z praktyki, że jest to opłacalne.
O tak sama kwintesencja, miód dla uszu no bez obrażania naszego pilota
micro pisze:krislerta pisze:Jednak instynkt samobójczy u mnie przetrwał. Już się dobrze czuję, wymieniłem dudek plus na nemo i robię zloty w Mieroszowie mam dziś trzy udane i 15 minut do nalotu. Pozdrawiam
No i super Tak trzymać .
Zbyszek Gotkiewicz pisze:A które Nemo wziąłeś?
Zbyszek Gotkiewicz pisze:Dzwoń do szkoły. Topparalotnie.pl
Herflik pisze: Na egzaminie lotniowym jest TEN SAM test co na paralotnie plus zestaw zawierający 7 banalnych pytań dotyczących lotni. Widać ewidentnie ,że jest między Tobą a skołą flyadventure jakiś konflikt , i dobrze by było rozwiązać go między sobą , bez publicznego wylewania żalu na forum .
Pozdro Stanlee.
krislerta pisze:Kolejne siedem min do nalotu razem już dobre ponad 1.20 h. Mieroszów, dudek nemo pierwszy. Biało pomarańczowy. Życie jest piękneeeeeeeee
micro pisze:krislerta pisze:Kolejne siedem min do nalotu razem już dobre ponad 1.20 h. Mieroszów, dudek nemo pierwszy. Biało pomarańczowy. Życie jest piękneeeeeeeee
Miałem takie wrażenie, że nie dasz za wygraną i wrócisz do latania, i pięknie jest
krislerta pisze:micro pisze:krislerta pisze:Kolejne siedem min do nalotu razem już dobre ponad 1.20 h. Mieroszów, dudek nemo pierwszy. Biało pomarańczowy. Życie jest piękneeeeeeeee
Miałem takie wrażenie, że nie dasz za wygraną i wrócisz do latania, i pięknie jest
O to to to to to to tak tak tak tak tak Trudno tooooo nazwać lataniem ale ćwiczę i prubuję i jest zajebiście cocaina zielone liscie
Wróć do „Szkolenie i technika latania”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość