Mało tego Gotkowi też przepisała (po znajomości, w końcu zna go od dziecka, bo to moja córka jest)
Sprawdziłem bilety do Maroka i w terminie 24 lutego-3 marca ceny Ryanaira z Karkowa do Agadiru są dosyć strawne.
Co oferujemy?
Solidny kawał szkolenia podstawowego. Od prawidłowej alpejki, po lądowanie "helikopterem", program dobieramy indywidualnie, w zależności od poziomu kursanta. W nagrodę za opanowanie sztuki startu z klifu będzie wielogodzinne wiszenie nad Atlantykiem w pięknych okolicznościach przyrody. Klify mają od 30 do 300 m wysokości. Latanie wyłącznie żaglowe, termika praktycznie nie występuje.
W przerwach wycieczki w takie miejsca, że szczęka opada.
Zakwaterowanie w berberyjskim hotelu, z prawdziwym berberyjskim żarciem, do tego owoce, świeżo wyciśnięte soki, kawa herbata w dużych ilościach.
Obaj ze Zbyszkiem jesteśmy tam praktycznie lokalesami (ekspolorujemy okolice od 15 lat).
Cena 800 E obejmuje wszystko, łącznie z przelotem, oprócz alkoholu, haszu i panienek. Ja za wszystko płacę, bo nie mam zdrowia patrzeć jak Arabowie kroją turystów. Ja sobie z nimi poradzę . Hotel jest mocno egzotyczny i w niczym nie przypomina normalnego hotelu. To w zasadzie wielki dom na kilkanaście pokoi z trzema wielkimi wspólnymi pomieszczeniami, więc życie towarzyskie kwitnie (lotnisko w Agadirze ma sklep duty free przy... wyjściu, głownie z alkoholem).
Ilość miejsc ograniczona, bo my tam jedziemy podratować zdrowie (głownie psychiczne) a nie się przepracowywać.
W razie czego proszę o telefon na +48 792URIUKO
PS a tu znalazłem jakieś filmiki