Napęd na start - Octagon / Moster ?

Latanie silnikowe
Awatar użytkownika
der
Latam: Swobodnie i z Napędem
Doświadczenie: Średnio Zaawansowany

Re: Napęd na start - Octagon / Moster ?

Postautor: der » 06 czerwca 2022, 17:03

I tak bywało. Niestety pociągiem od rana jedzie się przez Poznań, a w lotny dzień w Borowej jest taaakie oblężenie, że po długim oczekiwaniu ma się jedną szansę. Kolejną na późnopopołudniowego zlota ;)

Awatar użytkownika
prokopcio
Doświadczenie: Świeżak po Kursie

Postautor: prokopcio » 18 czerwca 2022, 05:01

uriuk pisze:Techno-Fly Revo 200
Najnowsze dziecie firmy.
Wpadnij do Olesnicy to przetestujesz.

Dzięki uriuk za możliwość przetestowania nie tylko napedu :)

Mimo, że Mostera kolegi, czy mój JPX uważam za bardzo udane napędy to Revo to inna epoka sprzętu.
Poza tym, że mocno polecam to się nie rozpisuję... uriuk ma rację - Pan Tadeusz jest do czytania a ten napęd trzeba wrzucić na plecy. Daje się pokochać od pierwszego odpalenia.

der pisze:obejrzałem z góry. Pomimo, że przecieli drogą to jeszcze sporo pasa tam zostało. Mogę kiedyś wpaść się holnąć? ;)
będąc tam nie da się nie pomyśleć o tym samym. To miejsce jest idealne do tego celu i aż żal że się marnuje...
Łukasz Prokop

anonim

Postautor: anonim » 06 marca 2023, 11:49

Uwaga na firmę Techno fly.

Piszą na kartkach jedno, a w rzeczywistości wychodzi inaczej. Dają części używane albo w ogóle nie wymieniają.

Serwis nie może poradzić sobie z usterkami. O usterkach fabrycznych nie informują - nie chcą stracić klientów i mieć kupę sprzętu do poprawek fabrycznych.

Bulba
Latam: Nie latam
Doświadczenie: Sympatyk

Postautor: Bulba » 06 marca 2023, 14:45

Od 10 lat radzą sobie z usterkami najlepiej na rynku i nagle jakiś anonim ogłasza, że jest inaczej. Nie piszesz jaka usterka, jak została załatwiona sprawa, tylko rzucasz gównem w wentylator. Jako anonim jesteś skrajnie niewiarygodny, tym bardziej, że nie chcesz podać żadnych szczegółów. Mam prośbę do adminów, żeby nie wpuszczali tutaj takiego gówna.

mirekK

Postautor: mirekK » 06 marca 2023, 15:34

Kupuj Octagona 190 , Lekki 19,8kg , Tani w serwisie , wszystkie graty od ręki , i w razie niemca płacisz w setkach nie tysiącach
Moim zdaniem obsługa Pierwsza Klasa , zrobione zawsze przed czasem i za drobniaki ( w porównaniu do innych silników) ,

matgaw
Doświadczenie: Przelotowiec

Postautor: matgaw » 06 marca 2023, 16:03

Moje doświadczenie jest niestety zgodne z anonimem, ale nie chce mi się kopać z fanami i udowadniać że nie jestem wielbłądem.

Jak kiedyś na zagranicznej facebookowej grupie poprosiłem o pomoc jak naprawić usterkę z którą serwis nie może sobie poradzić, to Barbara Kołodziejek mnie po prostu zbanowała.

Wróć do „PPG”