Napęd na start - Octagon / Moster ?
- der
- Latam: Swobodnie i z Napędem
- Doświadczenie: Średnio Zaawansowany
Re: Napęd na start - Octagon / Moster ?
I tak bywało. Niestety pociągiem od rana jedzie się przez Poznań, a w lotny dzień w Borowej jest taaakie oblężenie, że po długim oczekiwaniu ma się jedną szansę. Kolejną na późnopopołudniowego zlota
- prokopcio
- Doświadczenie: Świeżak po Kursie
uriuk pisze:Techno-Fly Revo 200
Najnowsze dziecie firmy.
Wpadnij do Olesnicy to przetestujesz.
Dzięki uriuk za możliwość przetestowania nie tylko napedu
Mimo, że Mostera kolegi, czy mój JPX uważam za bardzo udane napędy to Revo to inna epoka sprzętu.
Poza tym, że mocno polecam to się nie rozpisuję... uriuk ma rację - Pan Tadeusz jest do czytania a ten napęd trzeba wrzucić na plecy. Daje się pokochać od pierwszego odpalenia.
będąc tam nie da się nie pomyśleć o tym samym. To miejsce jest idealne do tego celu i aż żal że się marnuje...der pisze:obejrzałem z góry. Pomimo, że przecieli drogą to jeszcze sporo pasa tam zostało. Mogę kiedyś wpaść się holnąć?
Łukasz Prokop
Uwaga na firmę Techno fly.
Piszą na kartkach jedno, a w rzeczywistości wychodzi inaczej. Dają części używane albo w ogóle nie wymieniają.
Serwis nie może poradzić sobie z usterkami. O usterkach fabrycznych nie informują - nie chcą stracić klientów i mieć kupę sprzętu do poprawek fabrycznych.
Piszą na kartkach jedno, a w rzeczywistości wychodzi inaczej. Dają części używane albo w ogóle nie wymieniają.
Serwis nie może poradzić sobie z usterkami. O usterkach fabrycznych nie informują - nie chcą stracić klientów i mieć kupę sprzętu do poprawek fabrycznych.
-
- Latam: Nie latam
- Doświadczenie: Sympatyk
Od 10 lat radzą sobie z usterkami najlepiej na rynku i nagle jakiś anonim ogłasza, że jest inaczej. Nie piszesz jaka usterka, jak została załatwiona sprawa, tylko rzucasz gównem w wentylator. Jako anonim jesteś skrajnie niewiarygodny, tym bardziej, że nie chcesz podać żadnych szczegółów. Mam prośbę do adminów, żeby nie wpuszczali tutaj takiego gówna.
Kupuj Octagona 190 , Lekki 19,8kg , Tani w serwisie , wszystkie graty od ręki , i w razie niemca płacisz w setkach nie tysiącach
Moim zdaniem obsługa Pierwsza Klasa , zrobione zawsze przed czasem i za drobniaki ( w porównaniu do innych silników) ,
Moim zdaniem obsługa Pierwsza Klasa , zrobione zawsze przed czasem i za drobniaki ( w porównaniu do innych silników) ,
-
- Doświadczenie: Przelotowiec
Moje doświadczenie jest niestety zgodne z anonimem, ale nie chce mi się kopać z fanami i udowadniać że nie jestem wielbłądem.
Jak kiedyś na zagranicznej facebookowej grupie poprosiłem o pomoc jak naprawić usterkę z którą serwis nie może sobie poradzić, to Barbara Kołodziejek mnie po prostu zbanowała.
Jak kiedyś na zagranicznej facebookowej grupie poprosiłem o pomoc jak naprawić usterkę z którą serwis nie może sobie poradzić, to Barbara Kołodziejek mnie po prostu zbanowała.