Gdzie są lądowiska pod Rzeszowem?

Latanie silnikowe
m72
Latam: Swobodnie i z Napędem
Doświadczenie: Świeżak po Kursie

Gdzie są lądowiska pod Rzeszowem?

Postautor: m72 » 17 września 2023, 22:49

Jak w temacie. Czy ktoś spod Rzeszowa mógłby napisać gdzie można wylądować na pepegu od strony południowej albo wschodniej obok tego miasta. Chciałbym sobie zrobić przelocik z Bieszczadów. Chodzi o jakieś sprawdzone miejscówki gdzie gospodarz mnie nie pogoni z widłami. Wiem że teoretycznie mogę wszędzie lądować (niby awaryjnie) ale po co robić biedę. Na pewno sekcja rzeszowska podrzuci jakieś "namiary na hektary".
Najlepiej w postaci punktów na mapie np goglowej. Przykładowo - [url]https://www.google.com/maps/place/50°02'28.1"N+21°59'57.0"E/@50.0403826,21.9985365,778m/data=!3m1!1e3!4m4!3m3!8m2!3d50.041125!4d21.999171?entry=ttu[/url]
ps. nie wiem czemu linki nie działają

Awatar użytkownika
uriuk
Site Admin
Doświadczenie: Instruktor
Kontakt:

Re: Gdzie są lądowiska pod Rzeszowem?

Postautor: uriuk » 18 września 2023, 09:02

Jest po żniwach. Pies z kulawa nogą się nie zainteresuje twoim lądowaniem

m72
Doświadczenie: Świeżak po Kursie

Postautor: m72 » 19 września 2023, 00:51

Na każdym forum jest jakiś troll który się produkuje zawsze i nie na temat. Tu trolem jest .....admin!!! :)
Nie wiem czy wiesz chłopcze rumiany ale jesienią też się wysiewa różne rośliny na polu ...... ale nie o to pytałem.
Weź się synku nie odzywaj jak nie masz nic do powiedzenia.

Piotr Domański
Doświadczenie: Średnio Zaawansowany

Postautor: Piotr Domański » 19 września 2023, 19:15

m72 pisze:Na każdym forum jest jakiś troll który się produkuje zawsze i nie na temat. Tu trolem jest .....admin!!! :)
Nie wiem czy wiesz chłopcze rumiany ale jesienią też się wysiewa różne rośliny na polu ...... ale nie o to pytałem.
Weź się synku nie odzywaj jak nie masz nic do powiedzenia.

Szczerze powiem, że zatkało po przeczytaniu tego tekstu a jak zobaczyłem że jeszcze ktoś to przyplusikowal... no nie da się być obojętnym. Nie rozumiem kompletnie powodu bulwersacji wszak jesienią szczególnie mając napęd jest od cholery miejsc w których można wylądować nie robiąc szkód, zresztą w lecie też bez problemu jest to możliwe i to bez napędu. Jest mnóstwo polnych dróg na których można klapnąć, położone stabile uprawie nie zrobią krzywdy. Nie róbmy sobie jaj, nie dało by się latać swobodnie z takim podejściem do sprawy. Chyba że liczysz na powitalnego szampana i okład z młodych cycków dla zmęczonego pilota po morderczej tarasie, no to musisz szukać komitetu powitalnego, ja po tym co tu zaprezentowałeś powitał bym cię co najwyżej oranżadą;)

Awatar użytkownika
uriuk
Site Admin
Doświadczenie: Instruktor
Kontakt:

Postautor: uriuk » 19 września 2023, 23:15

Zbyt szybko to ci nie odpisze :). Dostal chwile na ochloniecie.

Zeker
Doświadczenie: Przelotowiec

Postautor: Zeker » 20 września 2023, 09:57

Pisz do mnie na priva. Latam czasem z Jarosławia do Lutowisk i spowrotem.

Wróć do „PPG”