FILMIK : Przepis na udany sezon z "umiarkowanym" budżetem :

Tu można wrzucać filmy. Zanim podzielisz się z nami swoim odkryciem, sprawdź proszę, czy już go tu nie ma.
Andrzejt
Latam: Tylko Swobodnie
Doświadczenie: Średnio Zaawansowany

Re: FILMIK : Przepis na udany sezon z "umiarkowanym" budżetem :

Postautor: Andrzejt » 22 stycznia 2020, 12:35

krislerta pisze:
Bumat pisze:
krislerta pisze:Dzięki ;)

Podziękował.
Zapraszam, do użycia przepisu -:)

Powoli, powoli, użyję. Już spełniam pewne warunki. Zawsze urywam dzień na wekend i spędzam go z dala od cywilizacji. I żona się już do tego przyzwyczaiła . Czas mój najukochańszy spędzam w górach w tym biwaki zimowe i poruszanie się na rakietach z kompasem i mapą. W lasach, znam ich wiele, przewędrowałem np. z monowokerem skonstruowanym z taczki jednokołowej puszczę solską i lasy janowskie, największy kompleks leśny w PL. Spływam rzekami pontonem z biwakami oczywiście. Przeszedłem jednym ciągiem Bieszczady, Beskidy, Pieniny i Tatry zajęło to miesiąc. A teraz marzy mi się to co Pokazałeś na filmie. Dzięki ;)
No nieźle, to może teraz kolej na X-Alps? Miał byś i góry, i biwaki, i Alpy całe na raz, a do tego jeszcze paralotnia

Awatar użytkownika
krislerta
Doświadczenie: Świeżak po Kursie
Kontakt:

Re: FILMIK : Przepis na udany sezon z

Postautor: krislerta » 22 stycznia 2020, 14:20

No nieźle, to może teraz kolej na X-Alps? Miał byś i góry, i biwaki, i Alpy całe na raz, a do tego jeszcze paralotnia [/quote]

Na razie za wysokie progi. Początkujący jestem. Nasze góry znam więc będzie mi tu łatwiej. ;)
Krzysztof Łukasiewicz ;)

Andrzejt
Doświadczenie: Średnio Zaawansowany

Re: FILMIK : Przepis na udany sezon z

Postautor: Andrzejt » 23 stycznia 2020, 00:40

krislerta pisze:No nieźle, to może teraz kolej na X-Alps? Miał byś i góry, i biwaki, i Alpy całe na raz, a do tego jeszcze paralotnia

Na razie za wysokie progi. Początkujący jestem. Nasze góry znam więc będzie mi tu łatwiej. ;)
Niewątpliwy plus. Jak siadziesz gdzieś w czarnej "d" to zawsze to będzie dla Ciebie mniejsze "d" niż dla mnie Za dzieciaka ciągnęło mnie w takie klimaty, marzyło mi się być ratownikiem GOPR. Jednak życie, a może lenistwo, wygodnictwo, jakoś odwiodło mnie od tych "fantazji" więc tym bardziej podziwiam ludzi którym się tak wciąż chce.

Awatar użytkownika
krislerta
Doświadczenie: Świeżak po Kursie
Kontakt:

Re: FILMIK : Przepis na udany sezon z "umiarkowanym" budżetem :

Postautor: krislerta » 23 stycznia 2020, 08:26

Tak mam, ze wystarczy mi kontakt z otwartą przestrzenią i czas wolny. I czuję jak bym w raju był. Kocham te swoje poznane tereny. Zawsze mnie to kręci. To jakiś narkotyk.
Krzysztof Łukasiewicz ;)

Wróć do „Filmy paralotniowe”