No nieźle, to może teraz kolej na X-Alps? Miał byś i góry, i biwaki, i Alpy całe na raz, a do tego jeszcze paralotniakrislerta pisze:Bumat pisze:krislerta pisze:Dzięki
Podziękował.
Zapraszam, do użycia przepisu -:)
Powoli, powoli, użyję. Już spełniam pewne warunki. Zawsze urywam dzień na wekend i spędzam go z dala od cywilizacji. I żona się już do tego przyzwyczaiła . Czas mój najukochańszy spędzam w górach w tym biwaki zimowe i poruszanie się na rakietach z kompasem i mapą. W lasach, znam ich wiele, przewędrowałem np. z monowokerem skonstruowanym z taczki jednokołowej puszczę solską i lasy janowskie, największy kompleks leśny w PL. Spływam rzekami pontonem z biwakami oczywiście. Przeszedłem jednym ciągiem Bieszczady, Beskidy, Pieniny i Tatry zajęło to miesiąc. A teraz marzy mi się to co Pokazałeś na filmie. Dzięki
FILMIK : Przepis na udany sezon z "umiarkowanym" budżetem :
-
- Latam: Tylko Swobodnie
- Doświadczenie: Średnio Zaawansowany
Re: FILMIK : Przepis na udany sezon z "umiarkowanym" budżetem :
- krislerta
- Doświadczenie: Świeżak po Kursie
- Kontakt:
Re: FILMIK : Przepis na udany sezon z
No nieźle, to może teraz kolej na X-Alps? Miał byś i góry, i biwaki, i Alpy całe na raz, a do tego jeszcze paralotnia [/quote]
Na razie za wysokie progi. Początkujący jestem. Nasze góry znam więc będzie mi tu łatwiej.
Na razie za wysokie progi. Początkujący jestem. Nasze góry znam więc będzie mi tu łatwiej.
Krzysztof Łukasiewicz
-
- Doświadczenie: Średnio Zaawansowany
Re: FILMIK : Przepis na udany sezon z
Niewątpliwy plus. Jak siadziesz gdzieś w czarnej "d" to zawsze to będzie dla Ciebie mniejsze "d" niż dla mnie Za dzieciaka ciągnęło mnie w takie klimaty, marzyło mi się być ratownikiem GOPR. Jednak życie, a może lenistwo, wygodnictwo, jakoś odwiodło mnie od tych "fantazji" więc tym bardziej podziwiam ludzi którym się tak wciąż chce.krislerta pisze:No nieźle, to może teraz kolej na X-Alps? Miał byś i góry, i biwaki, i Alpy całe na raz, a do tego jeszcze paralotnia
- krislerta
- Doświadczenie: Świeżak po Kursie
- Kontakt:
Re: FILMIK : Przepis na udany sezon z "umiarkowanym" budżetem :
Tak mam, ze wystarczy mi kontakt z otwartą przestrzenią i czas wolny. I czuję jak bym w raju był. Kocham te swoje poznane tereny. Zawsze mnie to kręci. To jakiś narkotyk.
Krzysztof Łukasiewicz