Start był z Penken. Polecialem za nimi na swoim Nemo4. Wiedziałem że ludzie z AirDesign (pilot testowy Mike Kremer) testują prototyp i chciałem się poduczyć. Kierunek Ahorn obrali. Dotrzymałem kroku. Noszenia w dyszach były mocne. Tam się przeskakuje. Do dyspozycji są trzy dysze. Potem patrzę lądują pod Ahornem. Pomyślałem że coś nie gra i trzeba lądować. Wylądowałem. Dostałem zjebkę że 20 m za daleko a następnym razem tam gdzie oni. Po nagraniu filmików wystartowałem i robiłem to samo co oni. Do czego zmierzam. Była krótka chwila kiedy wynosiło mnie trochę na zawietrzną. Dodam że w ogóle nie cisnąłem speeda co było błędem. Skoro na Nemo4 bez spedda i doświadczenia robiłem co robią stare wygi na wysokim B i Kremer na prototypie C tak mi się wydaje to uważam że jednak Nemo4 jest ok i potrafi wybaczyć błędy. Proszę o komentarze i dyskusje. Dziękuję.
Żagiel w dyszy
- Krzysztof Karczewski
- Latam: Tylko Swobodnie
- Doświadczenie: Świeżak po Kursie
- prokopcio
- Latam: Swobodnie i z Napędem
- Doświadczenie: Świeżak po Kursie
Re: Żagiel w dyszy
Już pisaliśmy, że masz dobre skrzydło*
Możesz wyjaśnić dlaczego ( podobnie jak w poprzednim temacie ) nie używasz speeda jak lecisz na wstecznym?
a tak na poważnie to szkoda, że filmik nie obejmuje Twojego lotu co uniemożliwia porównanie czy to jest to samo.
Możesz wyjaśnić dlaczego ( podobnie jak w poprzednim temacie ) nie używasz speeda jak lecisz na wstecznym?
To znaczy że jesteś lepszy od nichKrzysztof Karczewski pisze:Skoro na Nemo4 bez spedda i doświadczenia robiłem co robią stare wygi na wysokim B i Kremer na prototypie C
a tak na poważnie to szkoda, że filmik nie obejmuje Twojego lotu co uniemożliwia porównanie czy to jest to samo.
Łukasz Prokop