Pozdr.
FILMIK ; Nowe Marzy wczoraj w wersji akwaryjnej.
-
- Latam: Tylko Swobodnie
- Doświadczenie: Średnio Zaawansowany
FILMIK ; Nowe Marzy wczoraj w wersji akwaryjnej.
Prognozy, zgodnie z ostatnimi trendami, co 3 godziny inne. Oczywiście na różnych portalach różne. Miało wiać - nie wiało. Miało nie wiać - wiało. Na szczęście delikatna termiczka zadbała o cierpliwych. Gdybym miał glajta "light" pewnie bym nie zaryzykował.
Pozdr.
Pozdr.
-
Re: FILMIK ; Nowe Marzy wczoraj w wersji akwaryjnej.
A gdzie arak? Jednak zostało chilli?
-
- Latam: Swobodnie i z Napędem
- Doświadczenie: Świeżak po Kursie
Podobają mi się te Twoje filmiki. Takie proste, bez udziwnień, mają zabawne komentarze i filmik jak na You Tuba to już pełnometrażowy (toż to prawie 7minut), a oglądam za każdym razem od deski do deski.
Ja mam trochę surowego materiału, ale jak mam usiąść do kompa i cokolwiek skleić, to mam trzęsiawki.
Ja mam trochę surowego materiału, ale jak mam usiąść do kompa i cokolwiek skleić, to mam trzęsiawki.
-
janek.kowalski pisze:A gdzie arak?
Jak to gdzie? Śpi i czeka na wiosenną termikę w górach lub z liny. Co prawda nie jest zupełnie "light" , ale ta cienizna ńie ma szans w dynamicznym zetknięciu z cierniami, badylami czy różami rosnącymi obficie na krawężnikach. Krawężniki obsługuje babcia Chilka.
Mam nadzieję, że producenci zrobią kiedyś ukłon w stronę klientów potrzebujących trwalszych konstrukcji.
-
7van.krzysztof pisze:Podobają mi się te Twoje filmiki.
1. Fajnie, że się komuś podoba
2. Noszę się z zamiarem zrobienia filmiku o tym, jak uniknąć tej trzęsawki. Na razie tylko podpowiedź: filmować krótkimi seriami po 10-20 sekund. Inaczej wkraczamy na drogę do gromadzenia terabajtów niechęci.
-
- Latam: Swobodnie i z Napędem
- Doświadczenie: Świeżak po Kursie
Bumat pisze:Na razie tylko podpowiedź: filmować krótkimi seriami po 10-20 sekund. Inaczej wkraczamy na drogę do gromadzenia terabajtów niechęci.
No ja to jestem chyba mistrzem w gromadzeniu tych "terabajtów niechęci".
Dzięki za wskazówkę, bo jak już włączę kamerkę, to leci i nagrywa aż bateria padnie. Bez sensu, tym bardziej, że mam pilota do GoPro na kokpicie, więc mogę sobie włączać/i wyłączać kamerkę bez problemu
-
7van.krzysztof pisze:Bumat pisze:Na razie tylko podpowiedź: filmować krótkimi seriami po 10-20 sekund. Inaczej wkraczamy na drogę do gromadzenia terabajtów niechęci.
No ja to jestem chyba mistrzem w gromadzeniu tych "terabajtów niechęci".
Dzięki za wskazówkę, bo jak już włączę kamerkę, to leci i nagrywa aż bateria padnie. Bez sensu, tym bardziej, że mam pilota do GoPro na kokpicie, więc mogę sobie włączać/i wyłączać kamerkę bez problemu
Kolego, ja też nie mam pilota do GoPro. Po co pilotowi drugi pilot